2777
2789
عنوان

از دیشب نه زنگ زده نه پیام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 2651 بازدید | 185 پست
چطور دلتنگ نمیشن این موجودات از صب صدبار‌ از خواب پریدم گوشیمو چک کردم ببینم پیام داده 😕

کات اسمش روشه! وقتی نمیخواد رسمی کنه ینی چی؟ ینی خیلیم براش مهم نیستی پس اینقد خودتو درگیر نکن پیام هم نده برگشتن ب رابطه ای ک تموم شده اشتباه محضه. پسرا بعد چن وقت ک بگذره میفهمن کیو از دست دادن اون موقعی ک این بفهمه ت حتی این ادم ب عنت هم نیس. عادت کردی میدونم ی روز احساساتتو بریز بیرون ولی بعدش سرگرم کن خودتو اگ فقط ی هفته ب این گوشی دس نزنی عادتت از سرت میپره

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولش کن اصلا بهش پیام نده اگه هم پیام داد بگو من قصدم ازدواجه هاا اگه قصدت این نیس بسلامت از اول باید ...

من نمیخوام بهش بررگردم دیگه اما اون چرا دلش‌تنگ نمیشه

با دلی ک تنگشه چیکارکنم الان🤦‍♀️

..

پسره کات‌کرده خیلیم بی دلیل و یهوییالان‌دوستم‌مونده‌ میگ اگ میخواد بمونه چرا کات‌کرداگ میخواد بره چر ...

طرف وقتی ی بار کات میکنه باهات اونم بی دلیل دوباره هم انجامش میده بگو صیکشو بزنه این اشتباه رو نکنه

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

من نمیخوام بهش بررگردم دیگه اما اون چرا دلش‌تنگ نمیشهبا دلی ک تنگشه چیکارکنم الان🤦‍♀️

پسرا زود دلتنگ نمیشن معمولا چند ماه میگذره مثل ما دخترا نیستن

من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد💕🌱

من نمیخوام بهش بررگردم دیگه اما اون چرا دلش‌تنگ نمیشهبا دلی ک تنگشه چیکارکنم الان🤦‍♀️

الان تو توی قلب و مغز اونی ک بدونی دلش تنگ نمیشه؟ رابطه ای ک تموم شد دیگ تموم شده س چن روز از فضای مجازی دور بمون ک ب سرت نزنه بخوای پیام بدی این عادت از سرت میپره