پسرم هفت ماه و بیست و پنج روزشه آب دهنش خیلی میاد مدام دور دهنش خیسه برا دندون هم نیست چون از تقریبا چهار ماهگی اینجوریه همش منتظر دندونم اما خبری نیست به نظرتون مال چیه این آب دهن؟
سلام😢لطفا برای آوردن رتبه توکنکور۱۴۰۱ و زندگیم (خونمون تموم بشه و بتونیم ماشین بگیرم و همسرم داخل یه شغل خوب استخدام بشه🥺) (قلبـ♥️های شما دوستان بهتر از قلب های ماست )برام دعا کنید و صلوات بفرستید انشاالله به هر آنچه که می خواهید برسید 🤲🏻
پسر دوستم 6 ماهش بود. یبار شکلات از دهنش دراورد کرد دهن من.وایمامانش بالا اورد .میگفت کثافت چرا خورد ...
اوخوووودااااا😍😍😍😍😂😂😂😂
دلم نی نی خواست🥺
چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!
پسر منم داشت اما فکر کردم دیگه خوب شده چون خیلی کم بالا میاره
یه دکتر ببرش خب ضرر نداره که
چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!