2777
2789
عنوان

پای پرانتزی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 17377 بازدید | 108 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم دومی شوهرم یکی دوبار ب روم اورد ب قدری ناراحت شدم ک خدا میدونه 

وا عجب ادمی هستش شوهرت باز من برعکس شوهرم پاهاش همینطوری پرانتزیه اصلا عیب نیس مگه دست خوده ادمه 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
فاصله بین دوتا ساق پام سه انگشته

خیلی نیس ک مال شوهر من فاصله دو تا زانوش ۱۱سانته اصلا اصلا هم به چشم نمیا‌د با اینکه لاغره 

وا عجب ادمی هستش شوهرت باز من برعکس شوهرم پاهاش همینطوری پرانتزیه اصلا عیب نیس مگه دست خوده ادمه&nbs ...

ن اینکه ب حالت بد و مسخرگی بگه فقط سوال پرسید منم خیلی ناراحت شدم اخه تا قبل از اینکه سوال کنه اصلا نمیدونستم پاهام یکم پرانتزیه 

ن اینکه ب حالت بد و مسخرگی بگه فقط سوال پرسید منم خیلی ناراحت شدم اخه تا قبل از اینکه سوال کنه اصلا ...

عزیزمممم ناراحت نباش پس منظوری نداشته شما ورزش کن شاید خوب شد خوبم ک نشه اصلا مهم نیس حالا چه فرقی داره پاهات صاف باشه یا پرانتزی منکه برام فرقی نداره 

طفلی مامان من هم همینطوره. به مرور زمان شدتش بیشتر میشه ورزش فقط سرعت این روند رو کند تر میکنه تنها راه معالجه کامل عمله که عملش خیلی سخته و برای هر پا حداقل شش ماه استراحت داره.. و راجع به لباس پوشیدنت هم بله باید رعایت کنی متاسفانه

ن اینکه ب حالت بد و مسخرگی بگه فقط سوال پرسید منم خیلی ناراحت شدم اخه تا قبل از اینکه سوال کنه اصلا ...

منم اطرافیان(البته کسایی ک باهاشون راحتم) ب روم میارن و مثلن وختی شلوار تنگ میپوشم میگن با این پاهای کجت😐😐

چن سانته پرانتزیت مال شوهر من ۱۱سانته تنگم میپوشه اصلا هم تو چشم نیس لاغرم هم هس

شوهر منم پرانتزیه کمتر از 11 سانتم هست تازه شلوار تنگم نمیپوشه ولی به نظر من کاملا تو چشمه. بستگی داره کسی که نگا میکنه چقدر جزیی نگر باشه

عزیزمممم ناراحت نباش پس منظوری نداشته شما ورزش کن شاید خوب شد خوبم ک نشه اصلا مهم نیس حالا چه فرقی د ...

میگن ورزش خیلی تاثیر نداره مال منم زیاد نیست پرانتزیش ولی همینکه فهمیدم کلا یه حس بدی دارم از اونموقع