2777
2789
عنوان

باردارم خیلی خونم بهم ریخته

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 80 پست
عزیزم به خودت برس کل این زمان حاملگی نه ماهه...تامیتونی کارسخت ومهمونداری نکن منم خیلی اذیت میشدم سر ...

میدونی من ویار هم دارم بزور برا خودمون یچیز ردیف میکنم بخوریم بخدا سالمم نمیگه دعوت کنیم منم میگم میپیچونه الان یادش افتاده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدا🥲 منم بارداری آی وی اف ام خیلی مراقبم خونه رو ول کردم رسما فکر میکردم کارم اشتباهه

شوهرت غلط کرده بار شیشه داری خودت رو بزن مریضی ناله کن ازش کار بکش، بگو مهمون بازیا زو نگه دار برای بعد زایمانم

الهی فدات شم😂😍 ذوق کردم با همین گفتنش هم

خدا نکنه 😅

با شوهرت صحبت کن بگو نمیتونم خونه و تمیز کنم بگو دکترم گفته استراحت کن....نمی‌دونم بچه که دنیا اومد یه مهمونی خوب می‌دیم....با زبون خوش حالیش کن

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

شوهرت غلط کرده بار شیشه داری خودت رو بزن مریضی ناله کن ازش کار بکش، بگو مهمون بازیا زو نگه دار برای ...

فکر خوبیه بخدا واقعا هم الان درد دارم حس میکنم فشار زیادی روی مثانه و جاهای دیگس 

آره گفتم بهش ولی ناراحت شد

به ....که ناراحت شد 

بذار ناراحت بشه بچه مهم تره....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨