2777
2789
عنوان

یه چیزی بهتون بگم ب عنوان یه دختر ک دوساله متاهل شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 21 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقاا پس من چی بگن تو فکر اینم که با خواندم قطع ارتباط کنمخداکنه یه شوهر خوب و حامی و بامعرفت پیدا ...

من قطع ارتباطم .اصلا از اولم وابسته شون نبودم اما . خیلی خواب میبینم همش تو خوابام خانوادم هستن . گاهی ب این فکر میکنم اتفاقی واسشون بیفته چجوری برم ‌.اصلا روم میشه برم یا نه 

بعد الان ۴ ساله همو ندیدیم . من میگم من نادون بودم اونا چرا نیومدن سمت من؟ چندبار شوهرم گفت برو اشتی کن گفتم دیگه قهر ما کهنه شده هیچکس هم وساطت نمیکنه آشتیمون بده 

اصلااااا دوسشون ندارما اما میترسم از اینکع فوت کنن و اون موقع نمیدونم ناراحت بشم یاا نه

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

دقیقا گل گفتی

البته خانواده من با فوت مامانم از هم پاشید قبل فوت مامانم با اینکه پدر و داداشامو سالها پیش از دست داده بودم اما شوهرم و خانوادش از مامانم حساب میبردن بعد فوت مامانم با کوچکترین بحثی که با شوهرم داشتم خودش و پدرش بهم گفتن برو خونه خواهرت توافقی طلاق بگیرید یعنی مفت و مجانی از زندگی پسرم برو بیرون

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

من قطع ارتباطم .اصلا از اولم وابسته شون نبودم اما . خیلی خواب میبینم همش تو خوابام خانوادم هستن . گا ...

خواهرزاده منم ده سال با خانوادش ارتباط نداشت البته شوهرش اجازه نمیداد خیلیا از فامیل و اقوام ازدواج کردن خیلیا فوت کردن خیلی اتفاقا افتاد این بشر اصلا براش مهم نبود حتی سراغ نميگرفت اما چندماه پیش بعد ده سال علی رغم میل باطنیش رفت خونه پدرش و آشتی کردن بخاطر مامانش این کارو کرد و الان خیلی روحیه ش عوض شده

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

خواهرزاده منم ده سال با خانوادش ارتباط نداشت البته شوهرش اجازه نمیداد خیلیا از فامیل و اقوام ازدواج ...

من نمیتونم ‌.گاهی دلم میخاد اشتی کنم اما کسی واسطه نمیشه بعدم یاد اذیتاشون میفتم کلا پشیمون میشم . اما همیشه میگم اگه بخام اشتی کنم فقط با بابام و داداشام اشتی میکنم . مادرم و خاهرام  بمیرن هم نمیرم سر خاکشون

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

من قطع ارتباطم .اصلا از اولم وابسته شون نبودم اما . خیلی خواب میبینم همش تو خوابام خانوادم هستن . گا ...

من همیشه میگم بعد از مرگشون حتی اون دنیا هم اذیتاشون تموم نمیشه میان به خوابم تا ببخشمشون