2777
2789

من پریروز ازمایش دادم بتام 91 بود 

امروز باز دادم 135 شده

خیلی نگرانم که چرا انقد عددش کمه 

تورخدا بهم امید بدین دیوونه شدم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین

عزیزم نگران نباش 48 ساعت دیگه ازمایش بده باز باید دو برابر بشه.به کسی هم نگو بارداری و ازمایشت مثبت شده شاید خدایی نکرده بارداریت شیمیایی باشه یعنی لقاح صورت گرفته و ب رحم نچسبیده بعد چند روز پریود بشی البته انشاالله که مامانی عزیزم

عزیزم نگران نباش 48 ساعت دیگه ازمایش بده باز باید دو برابر بشه.به کسی هم نگو بارداری و ازمایشت مثبت ...

وای خدایا کل فامیل فهمیدن البته خودم نگفتم خواهرشوهرم گفته 

خیلی نگرانم, ممکنه عددش عادی باشه؟ 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا خانمای باردار نمیان بهم چیری بگم؟ 

😔😔😔

توکل بر خدا.انشاالله که بزودی صدای قلبشو بشنوی حتما دوباره ازمایش بده

قربرنت برم ان شاءالله 

عزیزدلم انشالا که خیره و به سلامتی نی نی تو بدنیا میاری

مرسی عزیزم ان شاءالله 

من 1500بود ک دوقلو شدن... عزیزم از 50ب بالا نشانه بارداریه

خوشبحالت خداروشکر

اخه من چند ماه پیش ازمایشم 60 بود ولی پوچ بود

خوشبحالت خداروشکر اخه من چند ماه پیش ازمایشم 60 بود ولی پوچ بود

تا جایی ک من شنیدم از 50 ب بالا بارداریه. عزیزم شما چندم بعد قاعدگی ازمایش دادی؟؟

درحال ترکیدن          آقا بلخره ترکیدم بوووووم  

[QUOTE=53490434]عزیزم انشالا که نرماله نگران نباش. روز چندم موعدت عددت 91 بود؟ سونو نرفتی؟[/QUOTچهار روز بعد موعودم 91 دو روز بعدش 135 

خیلی کمه میگن 

نه نرفتم میخوام برم دکتر

مال شما چند بود تورخدا زود بگو سکته کردم