2777
2789
عنوان

امروز ی تصادف خوب کردم 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1388 بازدید | 54 پست
زیبا؟؟؟؟

اره اخه بنده خدا خیلی چهره جالبی نداشت زد به ماشین شروع کرد لبخند زدن تو ذهنم گفتم مردیکه چندش لبخندم میزنه بعد یک ربع ک شخصیتشو دیدم دیگ چهره اش زشت نبود بنظرم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
وای ن این خیلی اقا بود همسرم زنگ زد صافکار گفت فردا بیا شوهرم گفت شیفتم مرده خودش گفت بدین من ببرم ب ...

شوهرم همین اتفاق 10 سال پیش براش افتاد انجا خودش مقصر بود همون لحظه زنگ زده بود یدک کش ماشينشون رو برده بود گاراژ آماده کرد زنگ زد گفت بیا ببر

بعد طرفمون اینجوری کرد

شهرزاد : اگه دوسش دارین حفظش کنین با چنگ و دندون. چون زمان که می گذره هیچ چیز سخت تر از،از دست دادن کسی نیست که برای از دست ندادنش باید با جون و دل می جنگیدین                                          🥰🥰🥰پای تو که وسط باشدانتظار شیرین می شود …!🥰🥰🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه چیز عادی بود تا آبمیوه گرفت 🤣🤣🤣

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتیندیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتیندیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمیدونم کدوم تاپیک بودیم دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

وای مشتاق شدم باهاش تصادف کنم😍😂😂😂😂

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

به نظرم دوباره باهاش تصادف کن.مشخصات بده منم باهاش تصادف کنم

عزیزم💗

واقعا واقعآ 

من شوهرم اخلاقش جالب نیست بیشتر از غر غر اون حالم بد شد اما اقاهه خیلی پشتیبان و صبور بود بنظرم تو انتخاب شوهر یا پارتنر باید به شخصیت کنترل و حل بحران توجه کرد

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
احتمالا فکر نکرده مجردی؟؟

ن همون اولش ک ماشین خورد گفتم زنگ میزنم همسرم میاد

خوب شوهرت عصبانی نشده با تحویل گرفتنش🤣🤣

ن اخه با شوهرمم کلی خوش اخلاقی کرد شوهرم بی اعصاب بود هی میحواست یچیزی بگه به اقاهه مرده نشنیده میگرفت 

اخ تصادف گفتی یادم افتاد یه بنده خدایی تازه ماشین خریده بود داشت تمرین می کرد بعد با یکی تصادف کرد اون هم چون بچه ش یکم زخمی شد چند تا زن رفتن سرش ریختن کتکش زدن🤦‍♀️😂

زندان واقعی،دیوار ندارد....درون توست و با افکارت ساخته می شود...

ای بابا وقتی به تیکه ی شوهرم رسیدی از حس ارشام تهرانی و تصادف معروفش اومدم بیرون😂😂

خدا نکشت😂😂😂میگم چقدر صحنش اشنا بود قبلا تو رمان بوده

عزیزم💗واقعا واقعآ من شوهرم اخلاقش جالب نیست بیشتر از غر غر اون حالم بد شد اما اقاهه خیلی پشتیبان و ...

شوهر شما هم مرد خوبیه.قدرشو بدون.سعی کن امشب یه تصادف شیرین باهاش داشته باشی

حالا من یبارتصادف کردم مقصرهم خودم بودم ازپارک درمیومدم . انقدر غربتی بازی در اوردم مرده نموند رفت

😂من  کلی داد بیداد کردم اولش سرش داد زدم بعدم از استرس گریه افتادم برام ابمیوه گرفت باهام حرف زد خفه شد