پریناز_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1402/03/02 تعداد پست: 553 عنوان واسه وزن گیری جنین ماه هفتم و هشتم لیدی میل بخورم یا گوشت وشیر و تخم مرغ 85 بازدید | 8 پست میدونم واسه وزن گیری جنین پروتیین خیلی مهمه لطفا نگین هم لیدی میل بخور هم غذاهای پروتئین دار چون بشدت اشتهام کمه و اگه مثلا یه لیوان لیدی میل بخورم دیگه نمیتونم تا چند ساعت چیزی بخورمنمیدونم تاثیر کدومش توی وزن گیری جنین بیشتره خود را چو یافتی همه عالم از آن توست/چشم از جهان بپوش طلبکار خویش باش... 1404/02/21 | 17:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yasna_valetin عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 1262 آخرین بار وزن بچه ت چقدر بود چند هفته.؟ با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد وجوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
1376narsis عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 2310 برا وزن گیری بهخره پروتئین بخوری سراغ بستنی و دلستر نرو فعلا شنیدم برا مغز جنین مواد قندی زیاد خوب نیست ♾️🖇❤️
معجزه_ عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 7864 اینا را اصلا نخور فقط سویق گندم https://eitaa.com/vaxanatfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم
پریناز_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1402/03/02 تعداد پست: 553 آخرین بار وزن بچه ت چقدر بود چند هفته.؟ امروز ۲۸ هفته شدم باید میرفتم دکترم واسم سونو بنویسه ولی متاسفانه رفته سفر خارج کشور و تا دو هفته دیگه نیستمنم گفتم این مدت بیشتر به تغذیه م برسم و سی هفته تمام برم سونوی وزن ولی شکمم کوچیکه نگرانم خود را چو یافتی همه عالم از آن توست/چشم از جهان بپوش طلبکار خویش باش...
پریناز_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1402/03/02 تعداد پست: 553 اینا را اصلا نخور فقط سویق گندم سویق گندم چیه؟ خود را چو یافتی همه عالم از آن توست/چشم از جهان بپوش طلبکار خویش باش...
پریناز_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1402/03/02 تعداد پست: 553 برا وزن گیری بهخره پروتئین بخوری سراغ بستنی و دلستر نرو فعلا شنیدم برا مغز جنین مواد قندی زیاد خوب ... دلستر و بستنی اذیتم میکنه نمیتونم بخورم ریفلاکس دارم شدید خود را چو یافتی همه عالم از آن توست/چشم از جهان بپوش طلبکار خویش باش...
1376narsis عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 2310 دلستر و بستنی اذیتم میکنه نمیتونم بخورم ریفلاکس دارم شدید خب پس خیلی هم خوب شیر و تخم مرغ و گوشت خیلی خوبه هم برا خودت خوبه هم جنین ♾️🖇❤️
معجزه_ عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 7864 سویق گندم چیه؟ ار عطاری معتبر بپرس دارن https://eitaa.com/vaxanatfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم