2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 55 پست
کی ازدواج می‌کنم

وعده ۶

ب نظرم بیشتر خودت حس تنهایی داری و سخت میگیری و الا پیشنهاد داری 

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😌🦋 (تیکر من تیکربارداری نیست ...)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وعده ۶ب نظرم بیشتر خودت حس تنهایی داری و سخت میگیری و الا پیشنهاد داری

محمد جواد برمیگرده ؟باهم ازدواج میکنیم؟ خوشبخت میشم یا نه 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
یه چیز دیگه بپرسم ببخشید که خیلی اذیتت کردم به نظرت اون چطور پسریه؟ادم خوبی هست؟

ببین من طبق تجربم نمیتونم اعتماد کنم ب پسرا توعم اعتماد نکن نزار اسون ب دس بیای 

و منظورم این نی ک خیلی سفت باشیا فقط حواست باشع که کجا و برا چه کسی وقت میزاری و چه میزان اهمیت میدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

محمد جواد برمیگرده ؟باهم ازدواج میکنیم؟ خوشبخت میشم یا نه

فک میکنم برگرده 

الان درگیره اگه بحث خیانت بوده بیخیالش سو 

و اینکه آدمی ک ی بار بره بازم میتونه بره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من طبق تجربم نمیتونم اعتماد کنم ب پسرا توعم اعتماد نکن نزار اسون ب دس بیای و منظورم این نی ک خی ...

عزیزم عنصر من و همسرمم میگی؟ 

واینکه چه اتفاقاتی توی زندگیمون میفته؟ خوشبخت میشم؟

مرسی گل قشنگم🌸💖💖

عزیزم عنصر من و همسرمم میگی؟ واینکه چه اتفاقاتی توی زندگیمون میفته؟ خوشبخت میشم؟مرسی گل قشنگم🌸💖💖

شاید اب و خاک 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی حس دو گانه داره ببین گاها حسادت و رقابت گاها خوشش اومدن

یعنی اگر سارینا بهش اعتراف کنه قبول میکنه؟

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

سلام عزیزم من دوباره اذیتت میکنم ببخش به حست اطمینان دارم میشه بگی چرا خبری ازش نیست؟!

اسمش چی بود 

فعلا درگیره و خودش بر میگرده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40