2777
2789
عنوان

یچیزی میگم نخندید😐

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 34 پست
صاف بودن عادیه. فرو رفتگی اگه ایجاد بشه عادی نیست و باید بررسی بشه.

چرا فرورفتگی عادی نیس ؟من بعد زایمانم یکیشون یکم زخم شد و بعد فرو رفته شد ی قسمتشا کامل نه چندسال هم میگذره بنظرت باید برم دکتر؟

وا مال نود درصد ادما قبل بچه شیر دادن و ازدواج کردن همینه دیگه مال منم همینطوریه بنظرم پیش مشاور برو ...

ممنونم از نظرت

ولی به شوخی گفتم حرفمو چون همین الان فهمیدم مال همه اینطور نیست و چند تا تاپیک خوندم دیدم مردم داستانای سمی تعریف کردن خواستم بپرسم واقعا انقدر عجیبه براشون؟

برای من که عادیه🤍

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ن بابااصن من فکر نمیکردم مشکل باشهانقدر تاپیک خوندم همه میگفتن زشته،نامزدم گفته چرا اینطوری،نامزدم و ...

نامردی ک بخاطر تختی سینه ول کنه

پس فردا نتونه خرج زندگی بده ول می‌کنه میره

تاپیکارو همشو باور نکن

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
چرا فرورفتگی عادی نیس ؟من بعد زایمانم یکیشون یکم زخم شد و بعد فرو رفته شد ی قسمتشا کامل نه چندسال هم ...

نه دیگه بعد چند سال اگه چیزی بود خودشو نشون می داد.

فرو رفتگی وقتی ایجاد می شه باید بررسی بشه. چون یکی از نشونه های یه بیماری بدیه. ولی برای شما اون نیست خدا رو شکر. و اون فرو رفتگی که من می گم طی دو ماه هی بدتر و بدتر می شه. برای شما خیلی گذشته. نگران نباش.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

برا منم صاف بود یعنی روزگارم سیاه شد برا بچه شیر دادن الان تازه یه کوچولو درومده هنوز بعضی وقتا صافه ولی عاشقشم اینطوری خشگل تره اصلا خوشم نمیاد از نوک بزرگ چندبار دیدم اصلا قشنگ نیست 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته