2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هرچی آدمه نامردیه اعدامش کنن

از جرائمش چیزی میدونین ؟ 

در قانون برای صدور حکم اعدام شرایطی هستااااا

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

تجاوز نکرده اثبات نشده تودادگاه برای توهین به نبی می‌خوام اعدامش کنن

در قانون مواردی اومده که قاضی موظف هست طبق اونا رای بده

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

حور تا آخرین لحظه دشمن امام حسین بود.تو میدان جنگ وقتی داشت یاران امام حسینو میکشت به امام حسین میگه من توبه کردم و پشیمونم اما حسین هم قبول کرد و حور شد بهترین یار امام حسین.حور تا قبل از اون نه تنها هیچ نفعی برای امام نداشت بلکه کلی از یاران امام رو هم کشته بود.ولی کسی که کلی رکورد برای مملکت زده کلی آهنگ به درخواست اونا خونده و بیشترین رکورد رو هم توی خوانندگی ایرانی هم نو ایران داره رو چرا باید اعدام کنند💔💔خودش با ‌پاب خودش برگشت گفت توبه کردم غلط کردم

نباید اعدام بشه💔💔اسلام بهترین دینع، ولی اینچیزاتوی قفله

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

باید توبشو قبول کنن

باید؟؟؟؟؟؟

اره مگه خدان؟

قااااانون و مجری قااااانون میدونید چین؟

چی بگم 

باید قبول کنیم شخصیت درستی نداشت 

اما گرفتن جون یک موجود زنده هم درست نیست

مرگ چیز سختیه 

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....