2777
2789
عنوان

وقتش رسیده کمر همت ببندیم وآماده بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 21274 بازدید | 1229 پست

اللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب س

اللهم عجل لولیک الفرجه بحق حضرت زینب س 

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

هر سوالی راجب آقا امام زمان داری ازم بپرس🌸 سوالتو تو یکی از تاپیکام بنویس🌼 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم💛 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما چطوری پست میزارید من چند تا پست که میزارم مینویسه خطا اصلا ردنمیشه

سلام مدتهاست اینطوره صفحه رو بر میگردونیم تا رفع شه

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

هر سوالی راجب آقا امام زمان داری ازم بپرس🌸 سوالتو تو یکی از تاپیکام بنویس🌼 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم💛 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

سلام مدتهاست اینطوره صفحه رو بر میگردونیم تا رفع شه

ازمن که اینجوری نبوده عزیزم نمیدونم امروز چرا اینقدر خراب شده

تعجب کردم 

ان شاالله ازتون قبول باشه که اینقدر سخت پست میزاشتین🌹

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

شما چطوری پست میزارید من چند تا پست که میزارم مینویسه خطا اصلا ردنمیشه

من صفحخ رو میکشم پایین تا بروز بشه 

بعد یه صفحه میرم عقب 

تا پست گذاشتن با کد بشه 

دیگه راحت میشه 

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

سلام امام زمانم✋

هر چند عرصه،تنگ است…

هر چند جان به لب شده ایم…

هر چند طعم زندگی از یادمان رفته است…

هر چند شادی،دیرگاهی است به ما سر نزده…

هر چند لب هایمان مدتهاست رنگ لبخند ندیده است…

اما در اعماق قلب هایمان نقطه ی روشن و گرمی است که خبر از آمدنت می دهد…

تو می آیی و جان می گیریم،می خندیم، شادی می کنیم، امیدوار می شویم…

به همین زودی،به همین نزدیکی…...

🌷اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج🌷

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

اللهم ـعجل ـلولیکـ الفرج#  ‍ ‍ ‍ 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
یعنی میشه امام زمان به منم نگاه کنه و کمکم کنه🥲🥲دیگه طاقت صبر ندارم🥲

چه خوب که دوباره برگشتی به تاپیک 

یه بار دعوت شدی اومدی وپست گذاشتی رفتی 

اینبار هم به خواست خودت اومدی وباز پست گذاشتی

این یعنی نگاه ویژه حضرت ❤️

عزیزم چیزی که به بقیه دوستان هم گفتم اینه که دعوتتون کنم به محفل توسل به امام زمان عج یه مدت کوتاه ذکر یامهدی ادرکنی روتلاوت کن هرچقدر که دوست داشتی مثلا روزی ۱۴ بار یا۵ باریامثلا یه چله ترک گناه بردار یایه کاری که خودت دوست داری واسه شادی دل اقا وظهورشون انجام بده مثلا صرفه جویی تومصرف اب غذا دادن به حیوانات وپرنده هاثوابش رونذر ظهور کن ان شاالله که اقابرات دعا میکنه وهرچه زودتر مشکلت حل میشه درکل توسل به حضرت خیلی حس خوبیه ودلتوآروم میکنه