2777
2789
عنوان

بچه ها پولمو خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 24 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چند بار کلاسهای ان لاین ثبت نام کرده بودم یه مدرکش دیر اومد. گفتم خدایا ۵۰۰ هزار تومن هدر رفت اینقدر ناراحت بودم آخه کلاسش ۱۳ بهمن بود گفته بودن ۶۰ روز کاری مدرکش میاد ۶۰ روز بیشتر شد کلاسهای دیگه که ثبت نام کرده بودم همشون سرموقع میومدن تااینکه چند روز پیش به دستم رسید اینقدر استرس داشتم دیکه هیچ کار اینترنتی انجام نمیدم اونقدر بهم فشار اومد این چند وقته.  اعتماد نکن به اینترنتی ها

اره این خوبه بزار میگم الان

اینو بگو حتما ولی بعدش اصلا تقاضای برگشت وجه اونم با ادبیات عاجزانه نداشته باش،فردا هم طرفا ظهر مجدد بهش پیام بده که شکایتمو فتا ثبت کردم ..فتا هم اسکرین شات بهمراه فیلم از چت رو گرفت ..و شماره کارتی که واریز کردم،منتظر ابلاغیه باشید ..ابرو براتون نمیذارم تا مردمو به بازی نگیرید

💚کارآموزوکالتم،من کمکت میکنم ازحقت دفاع کنی💚
من چند بار کلاسهای ان لاین ثبت نام کرده بودم یه مدرکش دیر اومد. گفتم خدایا ۵۰۰ هزار تومن هدر رفت این ...

من اصلا خرید اینترنتی هیچوقت هیچکدوم اعتماد ندارم

ولی نمیدونم چطور خر شدم واسع این

اینو بگو حتما ولی بعدش اصلا تقاضای برگشت وجه اونم با ادبیات عاجزانه نداشته باش،فردا هم طرفا ظهر مجدد ...

جواب داد میگه هر جور راحتید ما کسی رو مجبور به ثبت نام نکردیم و نمی‌کنیم تصمیم با خودتان انجام دادین‌.

چیکار کنم🥺