2777
2789
عنوان

جاریم بلد نیست غذا درست کنه 😐😐😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2867 بازدید | 95 پست

جاری خودم استاد دانشگاهه.با معرفت مهربون مهمان نواز فقط اشپزی بلد نیست که اونهم شوهرش واسه خودشون یا مهمونا غذا می پزه.اما همه ی کارای دیگه با جاریمه.هیچ مشکلی هم واسشون پیش نیومده.الان چهار ساله که ازدواج کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تا 21سالگی بلد نبودم چون تاحالا خونمون ویزی درست نکرده بودم 

چه اشکالی داره یاد میگیره انشالله

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بنظرم کلاس الکی می‌زاره 

یعنی من تو خونه بابام،،،مامانم اجازه نمی‌داده دست ب سیاه و سفید بزنم 

مگه میشه در این حد

مدرسه میرفته کی براش لقمه می‌گرفته..بعد از ظهری گشنه می‌شده کی براش لقمه میگرفته

بعضی ها هم الکی اینطور میکنن غذا اینانپزن ادم بلدم نباشه توچندماه تلاش کنه یاد میگیره ‌.

من مجردی دست ب سیاه سفیدنمیزدم  بعدازدواج هرچی میخواستم بپزم زنگ میزدم از مامانم دستورشو میگرفتم ۲ ۳ ماه دیگه غذاهام خوشمزه میشد

سنی نداره که جاری من چهل سالگی ازدواج کرد بلد نبود، میگفت من فقط ظرف میشستم تو خونه غذا با خواهرم بود الان بعد چند سال بازم تعریفی نیست خودشم علاقه نداره. یه موقع یه غذاییو خوشش میاد میپرسه توضیح میدی میگه اوووو کی درست کنه😅

منم آشپزی ام صفره هیچی بلد نیستم شوهرم همیشه ناراحت و دعوا داره باهام 😮‍💨

سعی کن یاد بگیری به خاطر خودت میگم اصلا اشپزی واسه خیلی از خانوما تراپی حساب میشه...اینکه بقیه با لذت غذاتو میخورن شوهرت همیشه ازت تعریف میکنه...حتی تو هزینه ها صرفه جوییه...یه مهمونم بخواد بیاد خیالت راحته عزیزم یاد میگیری تلاشتو بکن

حالا همینو شوهرش رو سرش میزاره دیدم که میگمممم

دقییییییقا منو همه از سفره چیدنم تو مهمونی تعجب میکنن حتی تو خونمون هر سری شوهرم برا غذاهام سوپرایز میشه خوار شوهر و مادر شوهرمم همیشه تعریف میدن بعد شوهرم اصلا اونجوری که میخوام نیس جاریم مث جاری استارتره شوهرش حلواحلواش میکنه

متاسفانه این ضعف تربیتی ما ایرانی هاست. مادر تو خونه مثل خدمتکار کار می کنه و بقیه حتی مهارت های ابتدایی رو هم یاد نمی گیرن. چون یه سری کارا رو همیشه مامان انجام میده. و تازه فکر می کنن این خیلی خوبه و دارن به بچه محبت می کنن.

درستش اینه که از یه سنی مهارت آشپزی رو به بچه چه پسر چه دختر یاد بدی، که اگه چند روز تنها بود یا مستقل شد از گشنگی نمیره. 

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤