2777
2789
عنوان

خیلی میترسم از کارگرا افغان

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 35 پست
ینی نبایدکاربدن چراکاربهشون میدن اصلامیدونی چکارهاک نکردن همین کثیف ها

خوب کارگر ایرانی نیست چیکار کنن؟

باشه هم نمیتونن خوب کار کنن

پسرم😊     قوی ترین ضخامت جهانم😊😊😊

عزیزم به  برادرت ،پدرت و یا یکی اقوام بگو چند بار و بره و تو دیدشون باشه.

نترس چون از هر چی بترسی اتفاق میفته.

من مهندس ساختمونم و کلا با افغانیا سرو کله میزنم 😊،ادمای بدی نیستن.هیچکس رو کامل نمیشه گفت بد هست یا نه....

ولی شما احتیاط هم کن.درها رو همیشه قفل نگه دار و سعی کن خونه ات رفت و آمد زیادتر بشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی نبایدکاربدن چراکاربهشون میدن اصلامیدونی چکارهاک نکردن همین کثیف ها

اره من شنیدم خیلی کثیفن

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

حالا این که میگم نزارین پای دفاع از افغان منم خوشم نمیاد جهت رفع استرس اسی میگم ولی هر جا ساختمان سازی هست کارگر افغان هم هست همشون هم همینجور هستن اتفاقی نیفتاده تو هر کوچه هم دارن کار میکنن نمی‌دونم حالا اگر خیلی نگرانی زنگ بزنی ۱۱۰ میان میبرنشون 

مامانم خونه شون دوره دخترام هستن نمیتونم با دوتا بچه کوچیک برم بغل میخان...

بابا نترس 

دیوونه نیستن تو روز روشن بپرن تو خونت با دوتا بچه

مگه از جونشون سیر شدن 

بعدم رفتی حیاط وقتی اومدی تو خونه درایی که به حیاط باز میشنو قفل کن

عزیزم به برادرت ،پدرت و یا یکی اقوام بگو چند بار و بره و تو دیدشون باشه.نترس چون از هر چی بترسی اتف ...

زنگ زدم واس ابجیام میگن کلاس داریم داداشم مدرسه میره مامانم با مهمون این چیزا گرفتاره واس شوهرم زنگ میزنم حداقل ی چن روزی منو ببره پیش مامانم اصن احساس امنیت ندارم 

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

اسی توروخدا حواست باشه و حقم داری افغانیا همشون کثیف و تجاوز گر و قاتلن وقتی نگاه میکنن ساکت نمون کولی بازی در بیار کع بترسن و نقشه تو سر شون نیاد بگو بله نگاه داره کثافتا یام زنگ بزن ۱۱۰ بیاین ببرنشون مطمئنا اونا غیرقانونی اومدن 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

نترس بغل خونه ما هم دارن اپارتمان می سازن همشون افغانی هستن ، شبها نگهبا ن افغان داره حالا بیشتر ساختمان سازی ها افغانی هستن خیلی ترسیدی الکی صدا کن بابا بیا پایین کارت دارم فکر کنن بابات خونس 😄🥲

اسی توروخدا حواست باشه و حقم داری افغانیا همشون کثیف و تجاوز گر و قاتلن وقتی نگاه میکنن ساکت نمون کو ...

میخام همین کار و بکنم بگم اگ ی بار دیگ ب خونه مون نگاه تون افتاد زنگ میزنم پلیس

نترس بغل خونه ما هم دارن اپارتمان می سازن همشون افغانی هستن ، شبها نگهبا ن افغان داره حالا بیشتر ساخ ...

😂

ایرانی جماعت کاربلدنیس اون وقت اونابلدن چ جلب نمیدونستم مرسی ک گفتی🚶‍♂️

اونا بدنشون و استقامتشون خیلی قوی تز از ایرانی هست 

خیلی زیاد 

و برای کار مناسبن 

درسته کارای بدی هم میکنن

پسرم😊     قوی ترین ضخامت جهانم😊😊😊

تو یوتیوب یه چنل هس نامدارک فقط از جنایت افغانها بیشتر میگه