2777
2789
عنوان

بیبی چک منفی

146 بازدید | 19 پست

امروز روز ۲۶ پریمه سینه درد شدید و گاهی دل دردم دارم امروز بیبی زدم منفی شد نا امید شدم ممکنه علائم سینه درد مال بارداری باشه ولی هنوز ادرار نشون نمیده؟ آخه درد سینه ام حداقل ۱۲ روزه شدیده الانم دو روز دمای بدنم بالای ۳۶و نیمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من روز 25 بی بی زدم منفی بود

روز 26' نزدم

روز 27 زدم تازه هاله انداخت

روز 28 یه کوچولو پررنگتر شد رفتم آز بتام 30 بود

انشاءالله حامله باشی گلم

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
شما لکه بینی داشتید؟

نه عزیزم

ولی یکی از دوستام لکه بینی داشت حامله بود

هنوزم داره

شیاف استفاده میکنه

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
من تهوع ندارم آخه دعا کنید برام خیلی دلم ی کوچولو میخواد

تهوع که برا همه نیست

بعضیا دارن بعضیا نه

تازه منم که حالت تهوع و ویار شدید میگیرم تا هفته 6 یا 7 هیچ خبری از حالت تهوع نیست برام

نه عزیزم ولی یکی از دوستام لکه بینی داشت حامله بود هنوزم داره شیاف استفاده میکنه

آخه این لکه بینی واسه من معظلی شده هر وقت اقدام میکنم چون تمام علائم بارداری و پریود عین همن منتظر لکه بینی میمونم چون خبری نمیشه نا امید میشم

من چهار روز قبل موعد زدم منفی شد روز موع یه هاله خیییییییلی کمرنگ افتاد فرداش بتام ۴۵ بود البته تا الان هیچ علایمی نداشتم فقط بعضی وقتا زیر دلم مث حالت پریودی درد میگیره

آخه این لکه بینی واسه من معظلی شده هر وقت اقدام میکنم چون تمام علائم بارداری و پریود عین همن منتظر ل ...

ینی میخوای لکه بینی داشته باشی؟؟؟؟؟؟؟؟😮😱