2777
2789

من دوست دارم برای آخرین بار برم تمام تهران ببینم شیراز ببینم تا حسرتش به دلم نمونه دلم تنگه نشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با این که خیلی از فامیل و‌دوست و آشناهامون، مهاجرت کردن و یا پناهنده شدن، ولی هیچوقت نتونستم درکشون کنم که چرا رفتن

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

ایرانو ترک کنم؟ حتی فکرشم نکن

شاید موقتی برم

ولی فکر دائم رفتن اصلا!

موافقم که شرایط اقتصادی خوب نیست ، حکومت و دولت نابسمانن

ولی من به خاک این کشور انس گرفتم 

اینجا وطنمه

زادگاهم 

سرزمین مادری 

کشوری که در اون صحبت کردن ، راه رفتن و فرهنگ رو یاد گرفتم

برم یه جای دیگه از صفر شروع کنم؟

فکرشم به ذهنم خطور نمیکنه

هیچ چیز به اندازه عدالت زیبا نیست

با این که خیلی از فامیل و‌دوست و آشناهامون، مهاجرت کردن و یا پناهنده شدن، ولی هیچوقت نتونستم درکشون ...

مگه بی دلیل مهاجرت کردن؟ مثلا تحصیلی رفتن یا ازدواج کردن یا برای پیشرفت توی کارشون یا زندگی در ایران رو دوس نداشتن، دلایل رو بدونی درک میشه

من وقتی هنوز شیراز و تهران رو ندیدم نمی‌رم خارج .بعدم من نمی‌رم هرکس ناراحته جمع کنه بره

هرکس که ناراحته نمیتونه جمع کنه بره😂

مثل اینه بری زندان بگی هرکی ناراحته هرررریی پاشه جمع کنه بزنه به چاک🤨🤣🤣🤣 دراین حد منطقیه😂😂

باید ای کیو بالا داشته باشی عزیزم🤣🤣😉

فقط هم آیکیو نمیخواد اعتماد به نفس هم میخواد😁

یه عده پیرزن پیرمرد یه جور قشنگ تو آمریکا یا اروپا زندگی میکنن زبون هم بلد نیستن زیاد من نمیدونم چجوری😂😂 یه اشنا داشتیم زنه پیر بود دوست مامانبزرگم اومده بود بعد سالها ایران اونجا رفیقم داشت اونا هم پیر خیلی هم راضی بود میگفت خیلی به ما پیرا میرسن و... ولی انگلیسی بلدنبودنا🤣 در حد ابتدایی که برن خرید آب و برنج و مرغ و اینارو بگن