2777
2789
عنوان

کسی هست بچش یبوست شدید بوده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 80 پست
کدوم شهرین؟

تبریز

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش میکنم بقول اون دکتر که گفت کبد پالایشگاه بدنه اگه خوب کار کنه همه اعضا و جوارح خوب و صحیح کار ...

اره هی به بقیه میگم هله هوله چیپس و پفک نخرین براش باعث میشه کبدش چرب بشه کیه که گوش کنه

خدایا رگ گردن و بیخیال بغلم کن دارم میفتم💘
اصلا زیر بار نمی ره

سخته اینطوری

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
اره هی به بقیه میگم هله هوله چیپس و پفک نخرین براش باعث میشه کبدش چرب بشه کیه که گوش کنه

من خودم عناب و نخودچی کشمش و مویز انجیر و بنه همون پسته کوهی میگیرم میریزم تو ظرف جلوی دید میزارم 

انگار عادت کردن میرن  ومیان میخورن

دخترای منم هیچکدوم تو تابستون و زمستون اصلا پتو نمیندازن

خدا حفظشون کنه 

واقعا دست خودشون نیست 

این آب لوله کشی هم اصلا خوب نیست هزار تا مرض میاره

خدا حفظشون کنه واقعا دست خودشون نیست این آب لوله کشی هم اصلا خوب نیست هزار تا مرض میاره

همچنین بچه های شما را ار فردا سعی میکنم جوشیده بدم بهشون 

والا غیر از این شیاف با هیییچ روش دیگه ای دستشویی نمیکنه هم مقعدش درد میگیره و هم میترسه

هر روز ازشب خاکشیر خیس کن 

یا انجیر بصبح ناشتا بخوره 

خاکشیر در حد یکی دو قاشق کافیه بدون شکر ببین تاثیر میزاره یا کاهو بده در طول روز بخوره 

هر روز ازشب خاکشیر خیس کن یا انجیر بصبح ناشتا بخوره خاکشیر در حد یکی دو قاشق کافیه بدون شکر ببین تاث ...

اره خاکشیر امتحان کردم خوب بود براش

البته دکتر به من گفت پودر پیدرولاکس بی‌ضررترین داروی یبوسته و خیلی خوب بود برا دختر من

همچنین بچه های شما را ار فردا سعی میکنم جوشیده بدم بهشون

ممنون عزیزم 

راستی پسر من خیلی ترسو بود الان بهتر شده اینم نوشته بود اینجور بچه ها قلب ضعیفی دارن که همون فالوده و به و یا رب به خیلی کمک می‌کنه و واقعا تاثیرشو دیدم 

نان سبوس‌دار هم خیلییی خوبه اگه میتونی عادتشون بده 

حتی سویق گندم هم خوشمزه هست هم چاق کننده هم معاینه 

ببخشید سرتو درد آوردم 

ان شآءالله هميشه در پناه حق باشن 🌹❤️

ممنون عزیزم راستی پسر من خیلی ترسو بود الان بهتر شده اینم نوشته بود اینجور بچه ها قلب ضعیفی دارن که ...

ممنون عزیزم 😘

ممنون عزیزم راستی پسر من خیلی ترسو بود الان بهتر شده اینم نوشته بود اینجور بچه ها قلب ضعیفی دارن که ...

سویق میخواستم بخرم گفتن خوشمزه نیست نمیخورن 

2790
2778
2791
2779
2792