پسر عمه من اولین ساله عقده و برا زنش تولد گرفت نگم از اون میز ده متری که چیده بودن و حدود ده نوع شاید بیشتر روش غذا بود و غیر از نوشیدنی از اب بگیر و چند نمونه شربت و ابمیوه و انرژی زا و... از چند نوع میوه ای و ک غذایی هر کی میرفت یه بشقاب پر ور میداشت و باهاش بازی میکرد و مینداختش اونور و از کیک 15 کیلویی پرنسس خانم از کادو های گرون قیمت که انگار همگی باهم هماهنگ بودن چون شوهره به زنش یه سینه ریز داد و مادر شوهره ک عمه من باشه و خواهر شوهره شریکی براش یه النگو گرفتن و قیمت های نجومی کادوها بستگان نزدیک که بیشتر شبیه به کاذو عروسی بود نه تولد به شوهرم گفتم یاد بگیر من بعد از دوتا بچه ربع این تولدی ک گرفتنو نگرفتی برام بعد گفت این بیشتر شبیه ب خود نمایی بود تا تولد ما اولش تو پاکت توی خونه 500 گذاشتیم ولی وقتی دیدیم اینجوریه یه تومن دادیم...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.