2777
2789

خواب نبودم!😕😕

جواب دیگه ای جز رد کردن حرفش به ذهنم نمی رسه!

البته می شه توضیح هم داد...که مثلا خیلی خسته بودم. داشتم کتاب می خوندم خوابم برد...چون اینو معمولا وقتی می گن که طرف بی موقع خوابیده باشه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟؟؟ 

آره.

چون خواب رو تعبیر به برادر مرگ کردن. وقتی از خواب بیدار میشی میگن ساعت خواب ( اصلش صحت خوابه)

یعی خدا رو شکر که از خواب به سلامتی بیدار شدی.

به خاطر اینکه آرزوی زنده بودن واست کرده تو هم متقابلا باید همین آرزو رو بکنی.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

من واقعا نمیدونم چرا برداشت بد از جملات داریم‌؟؟؟ 

ساعت خواب یعنی خوب خوابیدی ؟ یا مثل خسته نباشید بعد از کار کردن میمونه

تازه کسی که میگه ساعت خواب یعنی حواسش به طرف مقابل بوده که خواب کرده و خستگی دراورده ....

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "

بزن چشم چارشو کور کن...والا چقد گیرن میدن ب خاب ماها....مخصوصا مادر شوهر.‌‌اووووووف...ی استیکر مشت در مقابل دوتا چشم استیکرا بذار اابته اگ پیامی بت بگن ...ک ینی اره...عاغا دوس دارم بخابم دلم میخاد..البته اگ خانواده باشه برو بوسشون کن بگو اخه خیلیییییییی خابه خوبی بود گفتم حیفه ادامه ندم...

خدایا کفر نمیگویم چه میخاهی تو از جانم مرا بی انکه خود خاهم اسیر زندگی کردی 

ما شیرازیا ساعت خواب که میگیم به معنی سلامت باشید هست، مثل بعد از حموم میگیم صحت آب گرم، که بعضیا میگن ساعت آب گرم. یعنی اینکه اون زمانی که خواب بودی یا حموم بودی به سلامتی بگذره. که باید در جوابش تشکر کرد.