2777
2789
عنوان

با پسری که همه چیش عالیه عه ولی میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 34 پست
۲۰ که اصلا سن رابطه نیست جفتتون یمدت باهم یه رابطه تو مایه های خاله بازی دارین بعد چندسال یه وابستگی ...

بهش گفتم نمیخام بخاطر تو موقعیت هامو از دست بدم ولی میگه من واقعا میخامت فقط الان هیچی ندارم

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعدا (این کاربری دست دو نفره)

اتفاقا دور از جونت اگه بمونی باهاش اونوقت میشه گفت تو مغز خر رو میل کردی.بهش بگو پنج شیش سال دیگه قر ...

منم همینو میگم بخاطر اون بمونم که موقعیت هام بپره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین از الان بهت میگم اولا خیلی زود وارد اینجور‌روابط و اینجور دغدغه ها شدی ، به خودت اهمیت بده به فکر پیشرفت خودت باش ، اگر انرژی تو بزاری پای رشد خودت بعدا خیلی بهتراش دنبالتن 

اما اگر موندی مطمین باش ده سال هم بمونی فقط ارزشت کم شده و نمیگیرتت که هیچ! بی ارزش و ضایع هم میشی

همین الان بگو من نمیتونم تو همچین رابطه ای بمونم، پنج سال بعد بیا اگر شرایطمون بهم خورد شاید اوکی شدیم 

ببین از الان بهت میگم اولا خیلی زود وارد اینجور‌روابط و اینجور دغدغه ها شدی ، به خودت اهمیت بده به ف ...

حق با شماست 

۳۰ ساله هاش هنو میگن آمادگی نداریم تو چه توقعی از پسر ۲۰ ساله داری😂😂

خب میدونید موضوع اینه ما هم سنیم اگه جفتمون بشیم ۲۵ اگه نخاد منو بگیره من اکثر موقعیت هامو از دست دادم در صورتیکه اون تازه وقت زن گرفتنشه

اینکه شغل و کار و پپل نداره بعد میگی همه چیش عالیه؟ فک کردم همه چیش برای ساختن زندگی اماذس احتمالا ...

نه سربازی معافه 

سرکار می‌ره و می‌دونم زمین و اینا دارن 

اینکه شغل و کار و پپل نداره بعد میگی همه چیش عالیه؟ فک کردم همه چیش برای ساختن زندگی اماذس احتمالا ...

همه چی عالی منظورم خصوصیات اخلاقیشه از اونجایی که من اخلاقم خیلی گنده تنها کسی هست که خیلی تحمل می‌کنه و درست رفتار می‌کنه میدونید دیگه الان کسی که بتونه مثل مرد رفتار کنه کمه

فعلا اعصاب خودتو خورد نکن و جو رو متشنج نکنادامه بده باهاشاگر کیس جدی اومد جلو اونوقت راجبش حرف بزن ...

آخه اینجوری خیلی بیشتر بهم وابسته میشه همین الانشم خیلی وابستس

دختر عاقلی هسیهمینو میخواسم بهت بگم دیدم خودت گفتی

نمیخام بخاطر دلم عقلمو بندازم دور الان مشکل اینه اون بهم وابسته شده و ولم نمیکنه