2777
2789
عنوان

حالم از بابام بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 32 پست
حتما با اینجور پدری نبودی ک درک نمیکنی

بابای من گاهی عصبانی میشد 

ولی با ما خوب رفتار می‌کرد حتیاهی اسممون رو با پسوند خانمی می‌آورد.... ممن ازدواج کرده بودم یادم می‌کرد که حتما برم خونشون.... آخ که پدر برای دختر خیلی خوبه همیشه معتقدم حضور مادر مهمتره برای بچه ها ولی پدر یه کوهه یه پشته واقعا اونم لازمه حضورش 

ولی زود رفت متاسفانه خیلی زود رفت الان دلم‌میخواست باشه ولی عصبانی باشه

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بابام بدترین ظلمها رابهم کرد بگم کاربریم حذف میشه،در این حد ک میترسیدم تها باهاش باشم تو خونه ،ولی گذشت .الانم بود و نبودش برام فرقی نداره ،من ی یتیم پدر دارم،

درکت میکنم من مادر بد دارم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

منم بابام بدترین ظلمها رابهم کرد بگم کاربریم حذف میشه،در این حد ک میترسیدم تها باهاش باشم تو خونه ،و ...

ازدواج نکردی؟ خیلی ناراحت شدم برات. مالی تامین میکنه؟

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

ازدواج نکردی؟ خیلی ناراحت شدم برات. مالی تامین میکنه؟

چرا ازدواج کردم،وقتی شوهرم اومد خواستگاریم بهش گفتم ببین طرف خوبه ،گفت من میخوام زن بگیرم فکر کار خودت باش ،مامان ندارم ،همسرم ۸ساله با دختر عمش رابطه داره ،بابام گفت طلاق گرفتی خونه من نیا ،منم بی پول و بی پناه،دارم میسوزم و میسازم😭😭،هر کاری کردم دختره لجن ول نکرد،دیگه نمیخوام تو این دنیا باشم خسته شدم ،

چرا ازدواج کردم،وقتی شوهرم اومد خواستگاریم بهش گفتم ببین طرف خوبه ،گفت من میخوام زن بگیرم فکر کار خو ...

وای خدای من‌. چی بگم به شوهرت اخه و اون دختر عمش... خدا بهت کمک کنه عزیزم. بچه هم داری ؟

به شوهرم گفته بود برو فکراتو بکن ،طلاقش بده بیا با من ازدواج کن

مگه حرام ابدی نمیشن بهم؟! عزیزم تمرکز کن روی تربیت بچت. برای کتاب بخر. خودت حتی شده جلو بچت ادای کتاب خوندن در بیار. مدرسه رفت براش مشاور تحصیلی بگیر. اگه پول دارین خودتون تراپی برو. شوهرت میگه طلاقت نمیدم؟ شاید از سر هوس فقط با اونه. چی بگم به هر حال خیانت خیانته

مگه حرام ابدی نمیشن بهم؟! عزیزم تمرکز کن روی تربیت بچت. برای کتاب بخر. خودت حتی شده جلو بچت ادای کتا ...

نمیدونم ،برای چی حرام بشن؟خودم تحصیل کرده هستم کتابخوون هم هستم ازم جدانمیشه کتاب، بهش گفتم همو میخواین برید باهم ،حتی گفتم من سنم بالا رفت نه

خوای درخواست بدی ،ولی نمیخواد طلاق بده ولی اون لجن ک فامیلم هست،فشار روش میزاره ،باهام بد رفتاری میکنه،اگه میخواست بگیرتش تواین ۸سال از من جدا شده بود ،شایدم در آینده نمیدونم ،خدایا من وببین من خیلی بی پناهم😭

نمیدونم ،برای چی حرام بشن؟خودم تحصیل کرده هستم کتابخوون هم هستم ازم جدانمیشه کتاب، بهش گفتم همو میخو ...

نمیدونم دقیقا شرایط خرام ابدی چیه. عزیزم اره نمیخاد طلاق بده. خدا به زودی جواب همه شون رو بده و منم تگ کنی تو تاپیکت و تعریف کنی. فقط تمرکزت بذار روی خودت و بچه. ان شاالله که به زودی روی خوش زندگی رو میبینی عزیزم. 

نمیدونم دقیقا شرایط خرام ابدی چیه. عزیزم اره نمیخاد طلاق بده. خدا به زودی جواب همه شون رو بده و منم ...

دعا کن برام ،ایشالا، امیدم ب خداست ،میخوام برم مشهد، امام رضا شفاعتمو بکنه،بگم امام رضا مشکلم و درخونه خداحل کن یا بمیرم ،فقط من و دیگه وسط این عذاب نزار