2777
2789
عنوان

خدایی خوشگلا حق بقیه رو خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد چند مدت؟ طرف هزار تا غلط میکنه با هزار تا پسر بیردن میره همه کاری میکنه شوهرش فقط ب خاطر خوشگلی ...

مقایسه ات اشتباست.

اونی که ازدواج کرده،بخاطر حفظ زندگیش می‌بخشه و چشم پوشی می‌کنه (البته تا یه مدتی،بعدش اگه ادامه دار باشه طلاق میده)، ولی توی دوستی هیچ تعهدی نیست .

درضمن کسی که اینجوری بلاک میکنه همون نباشه بهتره.

باهرکسی دوست نشو دختر

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
اول اینکه خوشگلا هیچ تقصیری ندارندوما تو جمع بپذیرنت تحویلت بگیرن که چی بشه چی بهت میرسه مغرور باش خ ...

تو متنی ک من نوشتم شما اینو برداشت کردین ک خوشگلا مقصرن عزیز دلم ؟ اگه اینجوری برداشت کردین باید بگم دچار سو تفاهم شدین .درضمن گفتین مغرور باشم ؟ قیافه گرفتن قیافه میخواد 👌پذیرفتن دیگران هم مهمه چون ما در طول مدام باهاشون سرو کار داریم

مقایسه ات اشتباست.اونی که ازدواج کرده،بخاطر حفظ زندگیش می‌بخشه و چشم پوشی می‌کنه (البته تا یه مدتی،ب ...

چرا تلاش میکنی ب من بفهمونی خوشگلی هیچ اهمیتی تو رابطه نداره؟ 

تو متنی ک من نوشتم شما اینو برداشت کردین ک خوشگلا مقصرن عزیز دلم ؟ اگه اینجوری برداشت کردین باید بگم ...

نمی دونم ب نظرم عمل زیبایی انجام بده حالت خیلی بهتر میشه

هر چه پیش آید ؛ خوش آید...

سلام، برای بنده و دوستام ثابت شده که خانم های زیبا رو، بد اخلاق هستند. 

بنده دوست زیاد داشتم، پسر هایی که دنبال دختر زیبا روی هستند، آدم های جالبی نیستند.

دختر خانم هایی که چهره معمولی دارند، خیلی خوش اخلاق و خوب هستند. 

حدود یک ماه هست به خواستگاری دختر خانم مهربونی رفتم. حدود ۶ جلسه تا الان. دیشب تا ساعت ۴ صبح از فکرش خوابم نمی برد.

زیبایی بیرونی عادی میشه ولی زیبایی درونی قشنگه و می مونه.

چرا تلاش میکنی ب من بفهمونی خوشگلی هیچ اهمیتی تو رابطه نداره؟

اتفاقا زیبایی تاثیر داره ولی نه اونقدر که تو فکر میکنی. زیبایی ظاهر در نگاه اول مهمه، ادمها بعد از کمی اشنایی، به اخلاق و رفتار و تفکرات و هیکل بیشتر از زیبایی صورت اهمیت میدند

باور کن روی اعتماد به نفست کار کنی موفق تر میشی.

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
بعد چند مدت؟ طرف هزار تا غلط میکنه با هزار تا پسر بیردن میره همه کاری میکنه شوهرش فقط ب خاطر خوشگلی ...

ببخشید بنده مزاحم تاپیک شما شدم. برادرانه، پاکی بیشترین جذابیت رو داره. کسی که پاک نیست، برای کسی جذابیت نداره.

بنده آقایونی که دنبال این طور خانم ها می گردند را دیدم. اگر خانمی مجرد باشه بهتر هست که با این آقایون وصلت کنه.

سلام، برای بنده و دوستام ثابت شده که خانم های زیبا رو، بد اخلاق هستند. بنده دوست زیاد داشتم، پسر های ...

امیدوارم بمونین برای هم :) ولی من دلم میخواست جز اولین معیارای یک مرد باشم ، ن اینکه بره اول خوشگلا رو امتحان کنه بعد اگه باب دلش نبود منو از نیمکت ذخیره برداره 🙏

امیدوارم بمونین برای هم :) ولی من دلم میخواست جز اولین معیارای یک مرد باشم ، ن اینکه بره اول خوشگلا ...

دست شما درد نکنه. 

والا من و دوستام سر به زیر بودیم. اتفاقا اولین جایی هم هست که خواستگاری میرم. دوستم که ۳ ماه دیگه عقدش هست هم دختر خانم رو توی اولین خواستگاری پیدا کردند. 

اخلاق خوب، چهره رو دلنشین می کنه. کسانی که برای اونا حیا و مهربانی و ... مهم هست، خود به خود فقط چهره کسانی که این صفات رو دارند رو می پسندند.

شاید این دختر خانم های که مثال زدم رو شما ببینید با خودتون بپرسید این ها خیلی عادی هستند. ولی لبخند این خانم رو بنده با دنیا عوض نمیکنم.

خداوند گفته، شما درونتان را زیبا کنید، من بیرون شما رو زیبا میکنم.

2790
2778
2791
2779
2792