2777
2789
عنوان

بنظرتون رابطه داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 45 پست
نمیدونم ولی که چی مثلا بهم پیام بدن چی بشه 🙁یا مثلا میکه رابطع نداشتم دوست دارم واقعانی راستشو بگه

ببین خودتو آزار نده. اینهمه کار با هم کردن تو باز باهاش رابطه دای و فقط نگرانی عفونت نگیری ؟! بعد اینهمه اعتراف کرده دور دور و ماشین و عرق .... بعد منتظری دروغ بگه رابطه نداشتیم؟!! چون میخوای زندگی کنی خودتو گول میزنی. پس حتما شرایط جدایی نداری. پس بشین سر زندگیت و دیگه کنجکاوی نکن. چون قطعا می‌رسی به اینکه رابطه هم داشتن و باز هم به جز خورد شدن و حرص خوردن کاری نمیکنی.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیشد که جدا شدن ؟تو فهمیدی دعوا راه انداختی یا همینطوری اومده گفته

محل کارش با بابام یجا بود بابام متوجه شده بود بعد باهاش برخورد کرد اونم تموم کرد بعد یک ماه پدرم اومده به من گفته که قضیه تموم شده بود 

واقعا برام سواله ک چجوری این زن های خراب تو جامعه هستن ولی یه دونه اش هم تو نی نی سایت نیست

و از اون جالبتر اینکه مریم مقدسهای نی نی سایت انقدر ذهنشون پاک هست تا میگه شوهرم با یه خانم رفته بیرون درجا میگن رابطه داشته

جدا این دوتا موضوع باهم در تناقض هشت

واقعا برام سواله ک چجوری این زن های خراب تو جامعه هستن ولی یه دونه اش هم تو نی نی سایت نیستو از اون ...

متوجه منظورت نمیشم؟ ولی خوب قطعا هستن همه جا اینجور زنا ادم خودش باید کنترل گر باشه خودشو کنترل کنه

وسواس گرفتی می تونی با این کار زندگی ت رو خراب کنی طرف میگه من هیچ کاری نکردم دو ساله دارم جواب پس م ...

شاید شاید شاید اون پی به این ببره که مثل نیست براش ولی من واقعا اعتمادمو از دست دادم 

نمیخوام قضاوت کنم و بدبینت کنم ولی متاسفانه عادی شده دیگه این چیزا

خیلی بده انقدرم دورو برم زیاد شده دقیقا بعد از اشکار شدنش فهمیدن همه این قضیه خود دوستای شوهرم اومدن پیشنهاد دادن البته دوستم نیستنا در حد سلام علیک چطوری علنا اومدن پیشنهاد دادن 

محل کارش با بابام یجا بود بابام متوجه شده بود بعد باهاش برخورد کرد اونم تموم کرد بعد یک ماه پدرم اوم ...

ها از پدرت خجالت کشیده ببین پنهونی باهم نباشن کثافتا حسابی گوش مالیش بده .چه راحت این مردا خیانت میکنن ما زنا ببخشیم با اخلاق گند و تهمت و دوبهم زنی خانواده شون بسازیم که بگیم آره ما ساختیم و سوختیم .همه ما جامون تو بهشته 

ها از پدرت خجالت کشیده ببین پنهونی باهم نباشن کثافتا حسابی گوش مالیش بده .چه راحت این مردا خیانت میک ...

دوساله گذشته از قضیه اصلا گاهی روانی میشم ولی دیگه دلم نمیخواد یادم بیاد