2777
2789
عزیزم خیلی خوبه امیدواررم موفق باشی و انشالله قبول میشیچجوری انقد انگیزه داری ؟ من خمش‌میترسم پشت بم ...

میدونم بامن نیستیا 

ولی بریم رشته که دوست نداریم تا اخرش حسرت به دل بشیم یا یکی دوسال پشت بمونیم بهش برسیم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمون عزیزم نمون

فقط کسی می تونه بمونه که شرایطش خوب نبوده نتونسته بخونده

کسی که شرایطش خوب بوده و نخونده پشت بمونه بازم نمی خونه

صل علی سترکه چشما حسود بترکه🧿🧿🧿

میدونم بامن نیستیا ولی بریم رشته که دوست نداریم تا اخرش حسرت به دل بشیم یا یکی دوسال پشت بمونیم بهش ...

اخه من همسن و سالام ببینم رفتن دانشگاه یکی دو سال از من بیشتر جوونی کردن تو همون رشته تاپ خیلی افسوس میخورم که بازم از اهمال کاری خودم بوده 

میدونی مشکل از خودمه من به این رشته علاقه نداشتم ولی الانم به مامانم‌گفتم گفت پرستیژ داره برا خودت میگم وگرنه برو کارگر شو

خلی ناراحت میشم

۱۸ من‌تا دهم رو دست نداشتم همه معدل ۲۰ پایین ترین معدلم ۱۹ ۷۹ و نمرم پایین‌ترین ۱۹ بود همیشه تو مدرس ...

از کسی که این مسیر رو بار ها و بار ها رفته برگشته رفته برگشته آخرش رسیده بگم تودانشگاه همه رقم سنی هست مسیر خیلی سخته تنها کسی بهش میرسه که به هدفش تعهد داره پرستیژ و حرف فامیل و پز دادن و  هوشم نمیاد و فلان نداریم روزای گل و بلبلی در پیش نداری تنها و تنها به خاطر خودت دووم میاری اگه به خاطر چیزایی که بالا گفتم باشه جا میزنی

اخه من همسن و سالام ببینم رفتن دانشگاه یکی دو سال از من بیشتر جوونی کردن تو همون رشته تاپ خیلی افسوس ...

خب اگرم نشی یک عمر همکلاسیاتو میبینی حسرت میخوری خود دانی

منم مثل خودتم البته من علاقه دارما به خاطر مشکلاتی از جمله فوت پدرم وسط 12 ول کردم ولی خودمو جمع میکنم دوباره میخونم

از کسی که این مسیر رو بار ها و بار ها رفته برگشته رفته برگشته آخرش رسیده بگم تودانشگاه همه رقم سنی ه ...

من آنقدر امید داشتم خودم و همیشه تو پزشکی میدیدم 

نمیدونم چیشد یهو دیدم من از خون و آمپول متنفرم وحشت دارم 

خدا خودش کمکم کنه 

آخه راه دیگه ای ندارم 

خب اگرم نشی یک عمر همکلاسیاتو میبینی حسرت میخوری خود دانیمنم مثل خودتم البته من علاقه دارما به خاطر ...

عزمزمه خدا رحمتشون کنه 

منم امسال مدر بزرگ مادربزرگم باهم فوت شدن یه ماه درگیر اونا شدیم بعد اون دیگه لای کتاب باز نکردم تقریبا 

امیدوارم موفق شی

حق با تویه واقعا 

من علاقم به آشپزی و عکاسیه ولی هیچگونه نمیتونم ادامه بدم

من آنقدر امید داشتم خودم و همیشه تو پزشکی میدیدم نمیدونم چیشد یهو دیدم من از خون و آمپول متنفرم وحشت ...

وقتی از خون می‌ترسی چرا جو جامعه گرفتت؟ چرا یه رشته دیگه نمیری آرامش داشته باشی؟

چون مدرسه تیزهوشان بودم عادت کردم تو فامیل دوست آشنا حتی خانواده خودم بهترین باشم البته این اصلا خو ...

کمالگرایی یه جاهای کمک هم‌میکنه اتفاقا

منم فکر میکردم کمالگرام ولی دیدم نه بابا اهمال کارم بیشتر 

عزمزمه خدا رحمتشون کنه منم امسال مدر بزرگ مادربزرگم باهم فوت شدن یه ماه درگیر اونا شدیم بعد اون دیگه ...

ممنونم عزیزم خدارفتگانتونو بیامرزه

به نظرم برو یک رشته کنارش علاقتو ادامه بده اینجوری هم خیال خودت و هم خانوادت راحت میشه

کمالگرایی یه جاهای کمک هم‌میکنه اتفاقامنم فکر میکردم کمالگرام ولی دیدم نه بابا اهمال کارم بیشتر

کمال‌گرایی بهت شغل خوب میده درآمد خوب میده زندگی مرفه میده 

جایگاه اجتماعی اجتماعی بالا میبره 

ولی روح و روانت و داغون میکنه 

وقتی از خون می‌ترسی چرا جو جامعه گرفتت؟ چرا یه رشته دیگه نمیری آرامش داشته باشی؟

از بچگی تو گوش من خوندن تو پزشکی درست خوبت برو پزشکی ما آرزومون تو از اتاق عمل بیای بیرون همه دورت جمع بشن مطب بزنیم برات 

انگار یه چیز از قبل تعیین شده بود درونم که باید پزشک شم 

نهم هم درسم عالی بود همه‌میگفتن پزشک باید بشه دیگه خودمم علاقه داشتم خیلی 

تا به امسال انگار همه چی عین پتک آوار شد رو سرم که نه من علاقه ندارم میترسم 

چه رشته ای برم آخه 

من به آشپزی و عکاسی علاقه دارم که هیچکدوم هم آینده نداره و حداقلش نیاز به یه پول اولیه داره که من ندارم