2777
2789
فکر کنم ژنتیکی نمیدونم من هم پدرم هم مادر اهل رشتدماغ مامانم کوچیک و قلمی ولی بابام خیلی بزرگههمسر ...

در نگاه کلی گفتیم 

خب قطعا استثنا هم هست 

همه‌جا دماغ کوچیک و بزرگ هست 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

جدی خانماشون دقت نکردم . اما اکثرا تپل و سفیدن واقعا این عمل ها اصالت چهره ها رو بر باد داد

تپل بودن که ثمره صبح و ظهر و شب برنج خوردنه،

قبلا خانما تو شالی کار میکردن زیاد چاق نمیشدن،

الات دبگه معمولا کار رو نمیکنن،ولی غذا رو پا به پا شالی کارا میخورن و چاق میشن😅

سفید رو نه زیاد،بیشتر سبزه هستن ، مگر که ترکیبی باشن ژنشون،

اره دیگه همه یه شکل شودن،قبلا همینا چینی ها رو به خاطر یه شکلی مسخره میکردن😅

اگر در جایی انسان های کوچک سایه های بزرگ داشتند، یعنی خورشید انجا در حال غروب هست

با افتخار همیشه بوده وهست از غیرت مردامون نجیب بودن زنهای لر همیشه به لر بودنم افتخار می کنم

از لرها گفتن خیلی سخته از مهمان نوازی  از وابستگی به خانواده احترام به بزرگان  با اصالت  خوش زبان هرکجا لری هست شیرین زبانه

عزیزم پنج انگشت دستت که یکسان نیست همه رو به یه چوب نرونتو هر قومی خوب و بد پیدا میشه

میدونم عزیزم ولی بخدا قسم ندیدم یکیشون خوب باشه چن روز اونجا بودم جاهای مختلف 

اصلا دلم خواست گریه کنم خیلی تعجب کزدم عک میکردم خیلی مهربونن

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.