2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اول سال ادبیات رو میخوندم از کلاس دهم
آرایه ها رو کار میکردم و اینا
برای ادبیات هم نمونه سوال کتاب نگاه نو خط به خط کتاب درسی
شدم 19.5 یا 19.25

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

میخام از امشب بخونم🥺

انشالله گلم موفق باشی 

منم دیروز تو وضعیت تو بودم 

موفق باشی

بیا بغلم...

کمتر غصه بخور 

اگه امشب شروع کنی فردا هم زود بیدار بشی بخونی دیگه تا ظهر عذاب وجدانت خیلی کمتر شده 

نگران نباش

از اول سال ادبیات رو میخوندم از کلاس دهمآرایه ها رو کار میکردم و اینابرای ادبیات هم نمونه سوال کتاب ...

خیلییییییی ممنون 

من روش دقیق خوندن ادبیات رو بلد نیستم 

الان دارم میخونم همش شبیه روزنامه فرمول بیست رو گذاشتم جلوم دارم میخونم 

یه کتابچه برای ادبیات دارم مال فرمول بیست واسه ارایه ایناس خوبه ؟

کلا با چند روز میتونم خوب جمعش کنم برای 19 و 19 به بالا؟

انشالله گلم موفق باشی منم دیروز تو وضعیت تو بودم موفق باشیبیا بغلم...کمتر غصه بخور اگه امشب شروع کنی ...

چقد با حرفات باور میکنی آروم شدم 🥺🦋

مرسی:)

رشتت چیه؟

همه رو نهایی میدی؟!

کوردم:) 🦄🦋 ی دختر مغرور جذابم😌🤭

از اول سال ادبیات رو میخوندم از کلاس دهمآرایه ها رو کار میکردم و اینابرای ادبیات هم نمونه سوال کتاب ...

به نظرتون من که طی سال نخوندم ادبیات اما پایه دارم ازش 

اینجور نیست که فرق مجاز و تشبیه و استعاره رو نفهمم! معمولا هم نمره ادبیاتم 17 تا 18 میشه 

با این وضع به نظرت چند روز فول میخواد که برسه به 19؟

اول فارسیو برام زده بود 17 اعتراض زدم شدم 18.25

در طول سال خیلی میخوندم  مسلط بودم این روزای اخر نمونه سوال مختلف حل کردم

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

چقد با حرفات باور میکنی آروم شدم 🥺🦋مرسی:)رشتت چیه؟همه رو نهایی میدی؟!

خدا روشکر که اروم شدی

شک نکن که تنها نیستی من دیشب این موقع بود شروع کردم به خوندن با درد با غم با دل گرفته 

اومدم اون برنامه ای که تو تاپیک ها م گفتم رو نصب کردم تایمر گذاشتم رو 25 دقیقه گفتم فقط 25 دقیقه بخون

وسطش هم استراحت میکردم و با اهنگ بی کلام (صدای بارون)که تو برنامه هست درس میخوندم و اینجوری شد کهه 1 ساعت و نیم خوندم بعدش الکی الکی با یه دل گرفته شروع کردم به درس خوندن و الان بهترم کمی

شروع کن نا امید نباش

و اگه دوست داری برنامه رو نصب کن و بیا تو اون گروهی که گفتم و بیا با هم بخونیم از هم انگیزه میگیریم میتونی نحوه کار باهاش رو از گوگل یاد بگیری 

اگه دلت میخواد حرف بزن اروم بشی

اول فارسیو برام زده بود 17 اعتراض زدم شدم 18.25در طول سال خیلی میخوندم مسلط بودم این روزای اخر نمون ...

من پایه دارم از ادبیات نمراتم بین 17 تا 18 

منبعم فرمول بیست 

با چند روز میتونم به 19 برسم ؟

اگه تجربه ای داری ممنون میشم بگی

اگه کاری کردی که کمکت کرد ممنون میشم بگی

خیلییییییی ممنون من روش دقیق خوندن ادبیات رو بلد نیستم الان دارم میخونم همش شبیه روزنامه فرمول بیست ...

بخون فعلا هرچقدر بخونی خوبه مسلط بشی
ان شاالله

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب