2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 21 پست

ببخشید منم قراره ازاین پارچه ها بگیرم  وتختی درست کنم اما نمیدونم چطور؟؟‌

ینی باید توشو با پشم شیشه یا چیزی پر کنم؟

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم.
ببخشید منم قراره ازاین پارچه ها بگیرم  وتختی درست کنم اما نمیدونم چطور؟؟‌ ینی باید توشو با پشم ...

منم میخام خودم درست کنم

لطفا قبل از هر پاسخی ب این فکر کنید ک آدمها با سلایق و عقاید و نظرات متفاوتی هستند ,یاد بگیریم ک بهم احترام بزاریم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

با لایکو فکر میکنم و یکم پنبه ک خیلی سر نخوره من این قصدو دارم

لطفا قبل از هر پاسخی ب این فکر کنید ک آدمها با سلایق و عقاید و نظرات متفاوتی هستند ,یاد بگیریم ک بهم احترام بزاریم
منم میخام خودم درست کنم

میشه بگید چطور؟‌

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم.

باور میکنی هنوز نمدونم باید برم تحقیق کنم,,,,ولی پنبه و لایکو رو قاطی میکنن

دومی که زرد و طوسی هست ختثی است. یا قرمزم نسبتا خنثی هست البته بستگی به رنگ همراهش داره تنهاش خنثی ا ...

ممنونم عزیزم