2777
2789
عنوان

بتای پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهان کاش بعد ازمایشت فوری میرفتی دکترت بعد. چند. وقت باردار شدی؟قبل اقدام سونو هم رفتی؟

4ماه بود تو اقدام بودم اون ماه سونو فولیکول هم رفتخ بودم اندازس 24 بود دکتر امپول داد که تخمک ازاد شه گفت ضخامت رحمت خوبه و شوهرم مشکلی نداره نمیدونم چرا اونجوری شد الان از خونریزی پاک شدم دیگه بیخیالم سر اقدامم هستم

خدای مهربونم به خاطر همه چی از تو ممنونم ۱۰۰۰مرتبه شکر
4ماه بود تو اقدام بودم اون ماه سونو فولیکول هم رفتخ بودم اندازس 24 بود دکتر امپول داد که تخمک ازاد ش ...

اوکی عزیزم انشالا مامان بشی چون خودمم اقدامم میپرسم و اینگه همسرتم ازمایش اسپرس رفت؟

اوکی عزیزم انشالا مامان بشی چون خودمم اقدامم میپرسم و اینگه همسرتم ازمایش اسپرس رفت؟

بله رفته جوابش دکتر ارولوژی دیده گفته مشکلی نیست 

شما چندوقته اقدامی؟

سلام دوستان.من هم یک هفته پیش ۳۵پریودی آز دادم گفت مشکوکه ۴۸ ساعت بعد بیا،رفتم تیتر دادم بتا۱۷۰ بود،الان هم آخر بهمن سونو‌هشت هفته رو نوشته واسه قلب جنین ولی نگرانم فکر میکنم بتا پایینه

سلام دوستان.من هم یک هفته پیش ۳۵پریودی آز دادم گفت مشکوکه ۴۸ ساعت بعد بیا،رفتم تیتر دادم ب ...

نگران نباش انشالله خدا حفظ میکنه توکل به خدا

راستی فرق از بتا با تیتر چیه؟

بله رفته جوابش دکتر ارولوژی دیده گفته مشکلی نیست  شما چندوقته اقدامی؟

من دو ماهه ماه اول دو روز تاخیر. ماه دوم ۶روز رفتم از منفی بود ولی تابحال اصلا سونو نرفتم شما خودتون خواستین برین سونو مشکلی داشتین یا دکتر خودش داد؟

من دو ماهه ماه اول دو روز تاخیر. ماه دوم ۶روز رفتم از منفی بود ولی تابحال اصلا سونو نرفتم شما خودتون ...

نه دکتر خودش سونو نوشت زیاد سونوی مهمی نیست به نظرم استرس کار خراب میکنخ باید توکل کنیم به خدا

نگران نباش انشالله خدا حفظ میکنه توکل به خدا راستی فرق از بتا با تیتر چیه؟

ممنون عزیزم.هر دو یکیه اما در آزمایش بتای اولیه فقط میگن مثبته (بالای ۲۵)یا منفی(زیر ۱۰) وقتی تیتر میکنن عدد دقیق بتا رو میگن.

اره انشالا این ماه هر دومامان بشیم عزیزم

وقت پریودت کی هست؟راستی دقیق میدونی تخمک گذاریت کی هست؟من از کیت استفاده میکنم الان که 14 پری هستم کمرنگه

ممنون عزیزم.هر دو یکیه اما در آزمایش بتای اولیه فقط میگن مثبته (بالای ۲۵)یا منفی(زیر ۱۰) وقتی تیتر م ...

عزیزم این کیت های تخمک گذاری دقیق هستن؟امروز که 14 پری بودم هنوز پررنگ نیست

ماه اول اقدام بعد از سقط

چه خوب خداروشکر خداجونم کمکم کن منم ماه اول اقدام بعد سقطم ولی چرا اخه کیت تخمک گذاریم پررنگ نمیشه