2821
2789
ولش کن بیماره

بیمار کمه براش

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

حتما ؟ بازم نمیشه به همه یه نسخه پیچید! چه بسا آقایونی بودن که با کوچیکی و مشکل نعوظ و یه سری مشکلات ...

بعضیا واقعا با کسی نمیسازن و تا یه آدمی مثل خودشون پیدا نشه بهتره ازدواج نکنن 

من حتی تو مدرسه و دانشگاه با کسی نتونستم جور بشم کمالگرا هستم نمیتونم ادما رو بعد از اشتباهاتشون ببخشم و مثل قبل دوست داشته باشم 

میدونم ازدواج برای من حماقته و به طلاق و یه بچه طلاق منجر میشه در نهایت 

متاهل و مادر دو فرزند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه آدمای حال بهم زنی تو این تاپیک نظر دادن

الهی که دچار همان چیزی شوند که از آن بیزارند

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

متاسفانه میتونم بگم با توجه به چیزی که دیدم البته نه در اطرافیان خودم بلکه در عموم مردم اگه کسی تو و ...

ببینید نظر من بخ‌واید اینکه یه خانمی خواستگار داره دلیل بر این نمیشه که خیلی خاص ببینید خ‌استگار داشتن یه پیشینه میخواد فراموش نکنید ما ایران زندگی میکنیم افراد بنابر تلاششون نیست که برازنده هستن امثریت کسایی که خواستگار زیاد دارن بدللایل وراثتی یعنی تو خانوادع هایی هستن که خدا بهشون لطف کرده  یا مال و ثروت زیاد داده یا پدر ومادر خیلی اسم و رسم دار کسایی هستن مثل من نه  زشت بودن نه بی دست ووپا ولی بنا بر هردلیل اصلا هواستگار نداشتن خب دست رو دست نزاشتن گفتن باید زندگی کرد کا. ر کرد بازهم اونجور که باید خود من برای زندگیم تلاش نمیکنم ولی از وقتی از پذر ومادرم مستقل شدم از مالی خیلی بهترظذم گاهی واقعا بزرگتر  یه نادون بیشتر نیست 

واقعا ادم تاسف میخوره حرف ادما مخصوصا همجنساتو میشنوه

ازدواج یه انتخابه تویی ک شوهر کردی انتخابت بوده و حالا حق اینو نداری بیای ب مجردا بگی بی شوهر و پیردختر!!!

جای شوهر کردن دوتا کتاب بخونید فرهنگ و شعور صحبت کردنو یاد بگیرید 

اگه ازدواج کردن شاهکار بود الان همه متاهل بودن فکر نکن کسی که مجرده ب معنی نداشتن خاستگاره!

اصل زندگی شوهر کردن و شوهرداری نیس تو باید اول خودت رو به یه جایی برسونی دستتو جلوی شوهر دراز نکنی اداب و معاشرت و حرف زدن یاد بگیری اخرش ب فکر این باشی وارد زندگی یکی بشی که خدایی نکرده با بی فرهنگیت زندگی طرف مقابلو هم خراب نکنی

احسنتاین همه دختر خانوم و اقا میبینیمکه کوچکترین مشکلی ندارنو قسمت نشده ازدواج کننخانوم مثل دسته گلح ...

بعضی ها میخوان یچی گفته باشن 

و البته تفکرات آدم ها که دست آورد میدونن 

واقعا واقعا گاهی برای طرف پیش نیومده شرایطش نبوده به هر دلیلی چ دختر چه پسر 

باز برای خانم ها سخت تره 

بعضیا واقعا با کسی نمیسازن و تا یه آدمی مثل خودشون پیدا نشه بهتره ازدواج نکنن من حتی تو مدرسه و دانش ...

دقیقا...یه سری افراد هستن متاسفانه با اغلب آدما سازگاری ندارن و ۸۰ درصد احتمال می‌ره تو زندگی مشترک هم به مشکل بر بخورن ازدواج توش سختی داره مشکلات داره خیلی‌ جاها باید کنار بیای سکوت کنی غرورتو بشکنی ولی بعضیا حاضر نیستن این کارو بکنن میگن خودم غرورم مهم تریم و اینجوری منجر به طلاق هم میشه حتا

عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️

واقعا ادم تاسف میخوره حرف ادما مخصوصا همجنساتو میشنوهازدواج یه انتخابه تویی ک شوهر کردی انتخابت بوده ...

حتی خواستگار داشتن بابا بخدا دلیل این نیست که خاصی به این دلیل که تو خانوادت ساپورتت میکنن دختر هست که اصلا هم زشت نیست بی اخلاق نیست ولی چون خانواده ساپورتش نمیکنه هیچ کس خواستگارش نیست هیچ کس 

ببینید نظر من بخ‌واید اینکه یه خانمی خواستگار داره دلیل بر این نمیشه که خیلی خاص ببینید خ‌استگار داش ...

من متوجه حرفای شما هستم ولی صحبتتون ربطی به کامنت من نداشت 

میشه گفت ۵۰ درصد خانم هایی که خواستگار و خواهان زیادی دارن حتما ویژگی یا علت خاصی هم داره 

ولی خیلی از خانم هابی رو هم دیدم که واقعا این جور نبود 

و یا واقعا هم نمیشه گفت کسی که خواستگاراش کم هستند حتما مشکلی داره یا چیز دیگه ای 

چون همه چیز تو این دنیا اتفاق افتاده و می افته و دیگه انکار نمیشه از چیزی تعجب کرد 

من متوجه حرفای شما هستم ولی صحبتتون ربطی به کامنت من نداشت میشه گفت ۵۰ درصد خانم هایی که خواستگار و ...

دقیقا من هم همینو میگم  اصلا خواستگار داشتن ملاک نیست 

ببین اگه شرایط زندگیت جوریه ک راحت میتونی از مجردیت لذت ببری و حرف و طعنه مردم اذیتت نکنه،مجردی واقعا بهتره

ولی بلاخره همه ب ی همدم احتیاج دارن،من خودم دیر ازدواج کردم و راضیم ولی اگه شاغل بودم و درآمد ثابت داشتم مطمعنا مجردی ترجیح میدادم