2777
2789

اول از همه بگم یه دختر دارم عشق دختذ بودم براش از مشهد لباس دخترونه اوردم بعد اقدام کردم

خوب حالا برای دومی رفتم تحت نظر دکتر که پسر بشه ن ویتامینی ن فولیک اسیدی هیچی نداد هی لترزدل میده میفرسته منو سونو واژینال منم باردار نمیشم  نباید یه تقویتی نمیدونم اهنی چیزی به خودم و شوهرم میداد حالا پسر هیچی کلا یچه ام نمیشه نباید یه نقویتی بده این یه چیزیش نیست؟

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

برو پیش طب سنتی زودتر نتیجه بگیری. 

حیپای قبل بارداری فاطمه ابادی هم عالیه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه والا ب منم نداد دکتر تقویتی برا چی؟؟

من گفتم میخوام باردار بشم گفت برو اقدام کن.😂🤣

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
اگر پسر میخای فقط ای وی اف اونم ۳۰ در صد احتمال گرفتنش هس....به این چیزا دل خوش نکن

اصن قصدم پسر نبودا ولی باردار نشدم گفتم برم دکتر اونجا گفتم پسر  حالا شد شد نشدم فدا سرم واجب نیست الان مسئله مهم اینه که اصن من حامله نمیشم

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

نه والا ب منم نداد دکتر تقویتی برا چی؟؟من گفتم میخوام باردار بشم گفت برو اقدام کن.😂🤣

گفتم یه ویتامین ای فوایک اسیدی اخه دیدم میگفتم قرص ویتامین ای براپسر زایی یا لاقل یچی که اسپ.رم  زبل کنه 😂😂😂دیگه از بس منتظر بودم رد دادم

منم شرایط شمارو دارم.   دکترم دوفامد و لتروزول و فولیک اسید و متفورمین داد همشو چندماه خوردم خسته شدم الان فقط واسه اینکه هرماه تخمک ازاد کنم و پریودم منظم باشه لتروزول میخورم.   توی نت سرچ کردم داروهای تقویتی خودم میخرم میخورم.   مثل اهن و ویتامین د و منیزیوم و امگا ۳ ، ب کمپلکس 

نه والا ب منم نداد دکتر تقویتی برا چی؟؟من گفتم میخوام باردار بشم گفت برو اقدام کن.😂🤣

برای چنین نسخه ای پول ویزیت هم میدادی ؟ 😅😅

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
منم شرایط شمارو دارم. دکترم دوفامد و لتروزول و فولیک اسید و متفورمین داد همشو چندماه خوردم خسته شد ...

شما نترسی من میترسم سر خود دارو بخورم ولب فولیک اسید گرفتم میخورم  شماهم پسر میخاید؟

منم سر دومی ۵ ماه اقدام بودم

لامصب حامله نمیشم راحت بشم خسته شدم از بس رفتم یونو داخلی 

برای چنین نسخه ای پول ویزیت هم میدادی ؟ 😅😅

بیین چ گیری افتادیم ازدست دکترا  کاش خداغافلکیرم کرده بود ناخاسته یتپسر یهم داده بود 😂

شما نترسی من میترسم سر خود دارو بخورم ولب فولیک اسید گرفتم میخورم شماهم پسر میخاید؟

من یک دختر دارم دومی هم دوس دارم دختر باشه ولی منم یک سال و نیمه توی اقدامم کلا حامله نمیشم    داروی تقویتی که مشکلی نداره در حد تعادل بخوری خوبه.   

من بدشانسم هستم دقیقا روزایی که احتمال تخمک آزاد شده دارم با شوهرم قهرم🤣