2777
2789
عنوان

میخوام نوبت سونو nt بگیرم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 23 پست

تاریخ اولین روز آخرین پریود و وارد نرم افزار کن هفته مشخص میشه

برای ان تی تا ۱۳ هفته و ۶ روز هم وقت داری

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاریخ اولین روز آخرین پریود و وارد نرم افزار کن هفته مشخص میشهبرای ان تی تا ۱۳ هفته و ۶ روز هم وقت د ...

اره منم همینکارو میکردم تا الان مثل شما

اما اینایی که میگن از تاریخ سونو قلب...متوجه نمیشم

افرین منم همینطوری یش رفتم تا الان

بر طبق اون بین ۱۱ هفته تا ۱۳ هفته بهترین زمان برای ان تی

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اره منم همینکارو میکردم تا الان مثل شمااما اینایی که میگن از تاریخ سونو قلب...متوجه نمیشم

خب همین ک انجام دادی درسته، منظورشون اینه تو سونو قلب هم هفته دقیق و میزنه، گاهی وقتا تاریخ سونو با نرم افزار چند روزی پس و پیش هست که سونو قابل اعتمادترِ

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خب همین ک انجام دادی درسته، منظورشون اینه تو سونو قلب هم هفته دقیق و میزنه، گاهی وقتا تاریخ سونو با ...

اهااااا اون گمونم 3 روز فرق داره

چون اپلیکیشن میگه زایمان 14 اذر

خانم دکتر گفت 17 اذر

اهااااا اون گمونم 3 روز فرق دارهچون اپلیکیشن میگه زایمان 14 اذرخانم دکتر گفت 17 اذر

سونو رو در نظر بگیر پس😘

عزیزم ازمایشش ژنتیکه و باید مراکز خاص رفت؟یا ازمایشگاه های عادی؟وای دکترم و دستیارش هیییییچی رو توضی ...

آزمایشگاه ژنتیک معمولا دارن.ازمایشگاه معمولی بعضیاشون دارن ولی ژنتیک بدی بهتره.ولی حتما بده من سونی رو با بیمه دادم آزمایشش رو چون برداشتن رفتم آزاد دادم

2790
2778
2791
2779
2792