2777
2789
عنوان

برای زن تنها زیبایی کافیهه

| مشاهده متن کامل بحث + 1237 بازدید | 67 پست
عزیزم من بچلر فردوسی خوندم ۴ سال دانشجو برتر فردوسی بودماستعداد درخشان بدون کنکور مستر شریف پذیرش گر ...

بله همینطوره . من همه چی دارم همه چی از خودمه . اما اونیکه زیباتره تو زنوگیش خوشبخت تره

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
با تلاش به همه چی رسیدبخدا نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی همه میگن من خوش چهره ام ولی نصف توجه و احتر ...

اتفاقا دقیقا بخاطر وضع مالیشه ! همین !

استارتر واقعیت جامعه رو گف . 

و خب زشت پولداررررها ! نکه صرفا یه پراید داشته باشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اما من نیگم شانست باید قشنگ یاشه،همسایمون 3تادختر داره اولی خیلی زیبا ،دومی زشت سومی معمولی،اولی ازد ...

حالا یکی اینجوری شد دلیل نمیشه همه اینجوری باشن . و خب چون خوشکله دوباره هزارتا خاطرخواه داره . 

اتفاقا دقیقا بخاطر وضع مالیشه ! همین !استارتر واقعیت جامعه رو گف . و خب زشت پولداررررها ! نکه صرفا ی ...

خب هر کس یه نظری داره 

نظر شما هم محترم‌

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

فکر نکنم از تو احمق تر باشم

حماقتت در پاسخت واضح و روشن بود . سعی کن حرف نزنی تا کسی پی نبره . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

حماقتت در پاسخت واضح و روشن بود . سعی کن حرف نزنی تا کسی پی نبره .

شما از درگیری گفتی ونظر دادن 

وقتی تصادف میشه همه قضاوت متفاوت میکنند اما کارشناس نظر نهائی و را میده تو دعوا هم همینه 

اگه لجبازی بخودت ربط داره نه بشعور دسکران

شما از درگیری گفتی ونظر دادن وقتی تصادف میشه همه قضاوت متفاوت میکنند اما کارشناس نظر نهائی و را میده ...

من دارم قضاوت ناحق مردم رو شاهد بر مدعای مظهر قدرت بودن زیبایی در زنان میارم اونوقت شما میگی رای قاضی میزان هست . 

شما اصل مطلب رو متوجه نشدی داری مورد نامربوط به موضوع رو مطرح میکنی. هرجور هم بخام برات توصیح بدم که گفته شما ربطی به حرف من نداره نمیتونی متوجه بشی . 

من نمیگم حرف شما غلط است میگم به موضوع مربوط نیست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

2790
2778
2791
2779
2792