2777
2789
اگه غذا باشه میخورم در حد متوسط . ولی یکم تنبلم بلند نمیشم چیزی درست کنم مثلا برا میان وعده .

پس غذای آماده بخور عزیزم. با غذا هم پیاز بخور اشتهات باز بشه

جهان، همچون یک شبکه زنده و متصل، جایی است که هر موجود، از بزرگ‌ترین تا کوچک‌ترین، در خدمت یک نظم بزرگ‌تر و معنوی قرار دارد. خدا، سرچشمه‌ای از بی‌نهایت عشق و خرد است که در هر ذره از این کیهان حضور دارد و انسان‌ها به‌عنوان آینه‌های او، برای برقراری رابطه‌ای عمیق با خود، دیگران و جهان پیرامونشان به وجود آمده‌اند. روابط انسانی در این جهان، فرصتی برای بازتاب این عشق الهی است؛ جایی که هر عمل، هر کلمه، و هر انتخاب، باید با دقت و شفقت به سوی همدلی و رشد معنوی هدایت شود. عشق، نه تنها یک احساس، بلکه نیرویی است که همه‌چیز را به هم متصل می‌کند و درک عمیق از آن، راه رسیدن به کمال انسانی و ارتباط حقیقی با خدا و جهان است. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با سس؟یا خالی

با سس مایونز بخور

جهان، همچون یک شبکه زنده و متصل، جایی است که هر موجود، از بزرگ‌ترین تا کوچک‌ترین، در خدمت یک نظم بزرگ‌تر و معنوی قرار دارد. خدا، سرچشمه‌ای از بی‌نهایت عشق و خرد است که در هر ذره از این کیهان حضور دارد و انسان‌ها به‌عنوان آینه‌های او، برای برقراری رابطه‌ای عمیق با خود، دیگران و جهان پیرامونشان به وجود آمده‌اند. روابط انسانی در این جهان، فرصتی برای بازتاب این عشق الهی است؛ جایی که هر عمل، هر کلمه، و هر انتخاب، باید با دقت و شفقت به سوی همدلی و رشد معنوی هدایت شود. عشق، نه تنها یک احساس، بلکه نیرویی است که همه‌چیز را به هم متصل می‌کند و درک عمیق از آن، راه رسیدن به کمال انسانی و ارتباط حقیقی با خدا و جهان است. 

چجوری با قد ۱۶۵ و وزن ۷۰ میگی لاغر من با قد ۱۶۴ ووزن ۵۴ رژیم میگیرم

نه  قد 165 و وزن 60 رو میگم  لاغر 

البته نبست به وزن قبلی که داشتم .

نمی دونم والا.شاید به  ژن فرق کنه 

یا مثلا شما تو قسمت پهلو شکم  اصافه وزن داری فکر میکنی چاقی .

ولی من مثلا دستام  پاهام  دور سینه 

و صورتم رو نگاه میکنم خیلی .لاغر شده نسبت به قبل.لباسام همه .گشاد شده   گشاد بدجور   لق میزنه تو تنم 

سایز 42 بودم شدم 

سایز 40 .

سلام 😍