2777
2789

داشتم مینوشتم اون تاپیکتو قفل کردی اوردم اینجا

راسته داستانت؟ 

مجرد موند این شهید تا اخر عمرش؟ 

چون همون جور که الان خونوادش بعد شهادتش گفتن این حرفو زده 

اگه ازدواج کرده بود هم بعد شهادتش میگفتن این شهید این حرفو به ما زده بوده و گفته بوده دختر زشت برام بگیرید و زنش که میفهمید علت ازدواج این بوده داغون میشد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داشتم مینوشتم اون تاپیکتو قفل کردی اوردم اینجاراسته داستانت؟ مجرد موند این شهید تا اخر عمرش؟ چون همو ...

خب اگر ازدواج می کرد که این روبه خودش نمیگفتن البته من خودم هنوز مطمئن نیستم

خب اگر ازدواج می کرد که این روبه خودش نمیگفتن البته من خودم هنوز مطمئن نیستم

گفتم همون جور که بعد شهادتش خونوادش گفتن این حرفو زده 

اگه ازدواج کرده بود هم خونوادش بعد شهادتش میگفتن این حرفو زده گفته زن زشت بگیرید برام

و زنش میفهمید و داغون میشد

البته امکان جعلی بودن اون داستان زیاده 

خیلی ممنون بابت تاپیک های جالب مفیدی که میزنین ، من بعضی هاشو خوندم خیلی خوشم اومدازشون، من رو یاداستاد طب سنتی (ج،  ق ) که خیلی چیزا ازش یاد گرفتم میندازین انشاءالله همیشه سالم و سلامت و دلی شاد و موفق وپیروز باشین

آرزو

چون هیچوقت مردهای مردهم پیدانمیشه یاارزش ندارن براشون یه عمرکنیزی کنی عمرتوهدربدی بعدتا دستش به جیبش برسه اونم صدقه سری خانواده دختر. اونوقت چی میشه امارطلاق میره بالا. توقعاتم کم ازدواجی پابرجا صورت نمیگیره چرا!چونکه تادستش به دهانش برسه برا خودش ازخامی نوجوانی درمیادپخته وزرنگ میشه شروع نازادا وبهانه گیرچشم چرون وهزارگندکاری ک نمخام بیشتربگم چون دختراچشم وگوش بسته ای نشنون بهتره. اماراهی هم برای بعضی از مردهای ک ترس اززن گرفتن دارن  برالذت بردن و هوس روی میارن سمت سایت های زنانه تازندگیشوناادامه بدن بدون دلیل الاف وحیرون هم خودشوناهن بقیه را بافکرهاونظریات افتضاح اززندگی هراسون ویلون وحیرون پرازتنش واسترس میکنن

باخداباش،پادشاهی کن  ناخداباش ،هرآنچه خواهي کن 

البته نظرشخصیمه. مردهایی که دوست دارندبادخترهای که چشم گوش بسته بقولا هرشش ماه یکبار جواب سلام پسریانده بگه باخانوادت تشریف بیار انوقت دلیلش چیه که خودشان بیایند ودرسایت های که زنانه هست پرسه زنان پرس وجوانگاراومدن تحقیقات براکیس مناسب. امابنظرم توقع بیجایی دارندوبعدحرفشونم فقط درحدشعارهست وخودشونم اگرواقعاچنین نظراتی داشتن میان خانومها دنبال کیسی نمیگشتن ببینند کدومش مناسبه. ولی هنوز حیاهست واشتباه ادرسواومدین.   چون توچنین جاهای اونم که خودطرف اقرارکنه بادختری دوست پسرداشته ازدواج نمیکنم   پس راهشابگیره بره چون هممون دوست پسرداریم منظوراین نیست دوست پسریعنی. عشق. منظورم شوهر یانامزدیانشون کرده ای یاهم سن کم یاهم دلیلی براتاهل بودن باچنین مردهاندارن. پس خئاروزی رسان هست بجااینکه اینجاسفره تبلیغات مجردنمونیدرابریدسرجای که نیازه پهن کنیدچون اینجاکسی نیست که امده باشه برادوستی باپسری هرکسی هم داردنوشجانش خوشتروموفقترباشن اونم که ندارن خداهم بهشون ازاونای که ته دلشون میخادسرراهشان قراربده. ودرهردوحالت موفق باشیم. ببخشید دوستان عزیز ازطرفتون میگم مااگرنیازی به گشت گزاربامردهابالهوس داشتیم توسایت خودمون نبودیموالان توسایت هادیگه سرمیکردیم واینجاهم جایی نیست بخاهی به شعور جویان ابرو وغروردختری توهین کنی البته چون من موظف میدونم ازابجیای گلم که احترام میزارن وسکوت کردن من میگم اجازه هیچگونه توهینی بی احترامی را بهیچ مردی نمی دهم که بخاداسم دخترهای پاک مقدس رابیاره دوست پسر هم اگرهست از وجود بی وجودی بی مهری چنین مردهای ترسوبی بخارهست نه براعیش ونوش فقط شایددرحددرددل کردن وارام کردن که بایدمردزندگیش شانه جادویی خودشابهش اهداکنه که هیچ وقت مشکلی پیش نیاید امامردهاتاجابی میدونم دم ازغیرت خودشون وبی حیایی دخترامیگن. ببینیدتوهمه تاپیکهای خودتون هرجابحث سرهمینه نمیدونم کلیپی بودیابادوستم حرف زدم یادعابراگشایش بخت میخای اگراخوندی بشین دعانویسی کن خداراشکر علم انقدرپیش رفته که هرسوال شرعی یادعاهای مخصوص هرچیابایک سرچ کامل بدست میاره هرکس نیازش باشد یعنی لازم نیست بهانه هامختلف بیارین.  اگرهم خودتون مشکلی روحی روانی جسمی جانی خدانکرده دارین هرمشکلی که نیازبه مشورت ونظرات خانومهاهستی لطفاروک راست بفرما درخدمتیم هرسوالی هر کمکی. ازمون بربیاد دریغ نمیشه امااینکه بیای تاپیک بزنی بدبیراه سرکاربزاری رومخ همه بری بعدهم در ج بگی اهان لذت بردن براتعلیق شدن.  اصلابهتون چی می رسه کسیااذیت کنی. تعلیق شدن هم قانون داره امانمیدانم چرا شماهرچی میگیدهیچکس حرفی نداره! این که دل ها میشکنی واعتمادبه نفس رابهم میزنی بنظرت کارخوبیه. واقعامتاسفام هرچی بگمم  بازهم ازنظرمن بودنتون اولااشتباهه دوما اگرکمکی میخای سوالی بفرماج رابگیر وبعدهم موندنی اگردوستان کنارمیان بشرطی ک بازنری سمت خاله زنک بازیاوتوهین به قوانین واعتقادات وشعورخانومهای محترم وپاک،که سکوت کردن،امیدوارم ببخشید. همتون چون خیلی ناراحت شدم هرتاپیکی بحث بی احترامی فقط به دخترخانومابودیکجاش نگفته یک پسری نامردیاگناهکاریاتقصیرکارن بهم بدجوربرخوردبراهمه دخترخانومهای گلمون

ببخشید دوستان عزیز من خاستم تاپیکی بزنم. و این دردودلامونظراتموبگم که ازبس ناراحت وعصبی شدم اصلامتوجه نشدم که تونظراتم. ببزرگی خودتون ببخشیدگل های خوشگلم

خب این بحث مال  یه ماه پیشه

حالا من دیدم نظرمو میگم

توقعات بالا رفته هم دختر هم پسر

هم خانواده دختر هم خانواده پسر

نه صرفا مالی

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

چون. مورد مناسبشون نیمده

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
شاید مهم ترین علتش سخت گیری باشه از همه لحاظمن خودم18 ازدواج کردم کیس عالی اومد منم بله گفتمولی حالا ...

اره واقعا عالی. هر سنی. فرق میکنه برای ادم

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم