2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرهنگ ضعیف. مگه دلیل دیگه ای داره. بین خودمون ایرانیا هم هست.

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

اتفاقا من از یکیشون پرسیدم  

گفتش که علمای ما گفتن بچه زیاد بیارید تا دانشمندای افغانی زیاد بشن🤕

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

حالا بدتر از افغانیا کسایی آن که خیلی سنگ اینارو به سینه میزننن یه پیرزن داریم تو محل به بچه ایرانی‌ای تو کوچه میگه چند پدرا گمشید برید خونه بعد به بچه افغانیای یه احترامی می ذاره نکو

همسرت با افغانی دوست بوده

اره البته اولش نمیدونسته طایفه همسرم اینا همدانی ان چشماشون خانوادگی کشیده اس ته چهره اشون شبیه میگه اولش فکر کردم همشهری خودمونه بعدش خودش گفت چون اینجا بدنیا اومده بوده لحجه اینا نداشته آخرشم خیانت کرد به همسرم کات کردن چندماه بعدشم مهاجرت کرد سوئد چندباری زنگ زد به همسرم مثلا خواهرم تو ایران یه جا کارش گیره و اینا که من سری آخر مورد عنایت قرارش دادم

اصلا افغانی جرئت نداره بیاد اینجا حرفی بزنه دهنش سرویس می کنیم

من یبار دیدم که 

تامیک زده بود کجا توی تهران لباس افغانی میفروشن 

توی امضاشم زده بود افغانیه

🤍﷽‌🤍فبای الاء ربکما تکذبان🕋

من یبار دیدم که تامیک زده بود کجا توی تهران لباس افغانی میفروشن توی امضاشم زده بود افغانیه

رو نیست که

به سنگ پا قزوین گفته زکی

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

الان دو دسته توی تاپیکت نظر میدن ۱) خانمایی که از افغان‌ها متنفرن۲) مردهای مریض و خانم های افغان رو ...

😁😁😁

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

2790
2778
2791
2779
2792