2777
2789
عنوان

چه گبری کردم با این پسر زاهدانی

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 58 پست
ازهمونجا بهت گیر داد یا باهم‌رل زدید یعنی میل خودتم بوده وارد رابطه بشی

نه این مدلا خیلی سمن فقط یه دختر حالا کی شانس بخوره انتخاب بشه بدون دیدن تمرکز میکنن که به زور بگن بیایم خونه خواستگاری و چندش ترین آدم هان خدا برا کسی پیش نیاره دل و روده آدم میریزه بیرون فک کن یارو به من زنگ زده بود ساعت ۲ ظهر که من از بند بند وجودم دوستت دارم واییییی اینقدر حالم بد شد میخواستم برم با یه چی بزنم تو مغز سرش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم میترسیدم یهو پاشده اینهمه رااااااه اومده که چی بیشتر ترسناکه ندیده و نشناخته بدو اومدنش

یهو‌دیدم چندتا عکش سلفی کنار‌بوعلی فرستاد گفت همدانم باور نکردم دیدم همینطور داره عکس میفرسته حتی الانم میگه جان عزیزت بگو فقط میخام‌ببینمت

کاربری از تاریخ ۲ آذر دست نگین خانوم🥰

ظاهرش چطوره خوبه؟ اسی از بگیر بودنه پسره حیفیم میاد 🤣🤣🤣

میگه من خونمم میارم ملایر تو فقط با من ازدواج کن تا حالا این مدلی ندیدم

😂😂😂 ایناجور افراد فقط باید بگیم خدا شفاشون بده

حالا این مجازیه واسه ما فامیل زن همسایه بود خدا ازش نگذره تا ۵ ماه عذابمون داد این خل مغز حتی به زن همسایه گفته بود واسم جورش کن بهت انعام میدم انگار ما اینجا سیب زمینی بودیم

میگه من خونمم میارم ملایر تو فقط با من ازدواج کن تا حالا این مدلی ندیدم

این یارو هم به من می‌گفت دانشگاه هر جا قبول شدی زندگیم ول میکنم میام اونجا انگار اصلا خانواده نداره یتیم بوده خیلییییی.  بد سم ناشناخته ایی آن بعد تازه تهش هم نفرینمون میکرد تو به من ظلم کردی منو عاشق خودت کردی تا این حد سم اصلا دگه جواب نده 

اشنا شو باهاش پسره اگه معلمه معلما بد نیستن مطمئن باش

والا من میترسمممم درضمن خانوادم منو غریبه نمیدن اونم غریبه در این حد