2777
2789
عنوان

تیک نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 44 پست
دیدین کسی رو که مثل بچه من باشه

آره بچه خودم 

ببین تا ۶-۷ ماه طبیعیه 

من خودم خیلی ترسیدم و گریه کردم و دکتر مغز و اعصاب بردم و.... 

ولی فقط خودم و بچه رو اذیت کردم 

بچه رو قنداق کن موقع خواب ک از پرش دست و پا بیدار نشه 

نگران نباش

فقط هر ماه ببر بهداشت تا بچه رو ارزیابی کنند مثلا تماس چشمی خنده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا کنه نباشه چند روزه شبو روزم گریسواسه یکشنبه وقت گرفتم فوق تخصص مغز و اعصاب نوار مغز ببرم

وای تو هم مثل من حساسی

من تازه دنیا اومده بود دخترم همش نگران بودم

اینجاش چرا اینجوریه

چرا اینکارو کرد

چرا زیاد خوابید چرا نخوابید

چرا دستش لرزید چرا بالا آورد😂😂

ولی خب اطرافیان بها نمی‌دادن به حرفم همش میگفتن عادیه نمیذاشتن زیاد ببرم دکتر

الآنم حساسم ترس از شوهرم نباشه هرروز مطب دکترم😑

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

آره بچه خودم ببین تا ۶-۷ ماه طبیعیه من خودم خیلی ترسیدم و گریه کردم و دکتر مغز و اعصاب بردم و.... ول ...

اخه پرش مثل ترس نیست که

مثل تیک پشت هم هر ثانیه میپره

قنداق فکنکنم تاثیر داشته باشه

واینکه دوبار شده اونم تو ماشین تو خونه نشده

اخه پرش مثل ترس نیست کهمثل تیک پشت هم هر ثانیه میپرهقنداق فکنکنم تاثیر داشته باشهواینکه دوبار شده او ...

ببین بچه من وقتی در اتاق میبستیم می‌پرید دست و پاش 

یکی یهو حرف میزد می‌پرید 

صدا عطسه می‌پرید 

ببین بچه من وقتی در اتاق میبستیم می‌پرید دست و پاش یکی یهو حرف میزد می‌پرید صدا عطسه می‌پرید

اون پریدن رو اینم داره بخاطر ترس از صدای بلند

این مثل تیک هی پشت هم میپره چندین بار پشت هم

اون پریدن رو اینم داره بخاطر ترس از صدای بلنداین مثل تیک هی پشت هم میپره چندین بار پشت هم

خب حالا می‌بری دکتر مغز و اعصاب بهت راهنمایی می‌کنه آن شاالله از نگرانی در میای 

ولی چیزی نیست نگران نشو 

شاید نوار مغز بگیره مطمین بشی

۲۰روزس امروز

عزیزم شما بردی بچتو متخصص چیشد حرکتاش طبیعی بود تموم شد؟

بچع منم فقط تو خواب این حالت پرش تیک مانند و داره هم دست هم پا ریمیتیک مث تیک مچ دست و پاش تکون میخوره میگیرمم بازم تموم نمیش اما بلندش میکنم یه کش و قوس میده و تموم میش یا شیرش بدم دارم روانی میشم به دکتر گفتم گف طبیعیع یک ویزیت پیش دکتر معمولی بردم دید گف بازم اگه دیدی شدید تکرار شد ی متخصص ببر مامانم منو کشتع هی میگ چیزی نیس اما هربار اینطوری میش من دق میکنم

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰
عزیزم شما بردی بچتو متخصص چیشد حرکتاش طبیعی بود تموم شد؟بچع منم فقط تو خواب این حالت پرش تیک مانند و ...

اره عزیزم خداروشکر خوب شد همون سه بار اینا شد این فقط توماشین میشد موقع خواب

انقدددد دکتر بردم

اخر پیش دکتر اشرفی بردم تهران نوار اینا گرفت گفت هیچچی نبوده

خداروشکر اونروزا گذشت

اره عزیزم خداروشکر خوب شد همون سه بار اینا شد این فقط توماشین میشد موقع خوابانقدددد دکتر بردم اخر پی ...

خداروشکر عزیزم بچع منم دوبار که رفتیم بیرون بیشتر تکون خوردع الانا کمتر شدع خداروشک برا بچع منم دعا کن مشکلی نباشع خدا به معصومیتش رحم کنع 🙏🏻🥹

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰
خداروشکر عزیزم بچع منم دوبار که رفتیم بیرون بیشتر تکون خوردع الانا کمتر شدع خداروشک برا بچع منم دعا ...

فدات گلم

انشالله چیزی نیست

ما خیلی حساسیم عزیزم اکثر حرکاتشون تو نوزادی عادیه