2777
2789
عنوان

مدل مبل+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 36 پست

استارتر این مبل آبیه رو میگی؟

بنظرم اگر رنگ خنثی بگیری خیلی بهتره چون، راحت میتونی همه چی رو باهاش ست بکنی!

و کوسن های متفاوت بزاری بدون اینکه مبل رو عوض بکنی!

💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪

قشنگه مبارکه بخر

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا همه مبلا این مدلی شدن یه سه نفره و تک نفرهاشم اون مدلی سفت و سخت😥😥😥😥 خونه همه هست  طر ...

مد شده دیگه بهتر از اون سلطنتی های پرکاره حداقل

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
مد شده دیگه بهتر از اون سلطنتی های پرکاره حداقل

چی بگم والا😞😞😞

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
چی بگم والا😞😞😞

هیچی نگو منو تایید کن😎😎

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
همین آبی

نههه ابیش زشته نگیریا😕 

استارتر این مبل آبیه رو میگی؟ بنظرم اگر رنگ خنثی بگیری خیلی بهتره چون، راحت میتونی همه چی رو باهاش ...

همه چیم آبیه حتی پردم

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد
همه چیم آبیه حتی پردم

خب ابی اسمونی بگیر یا سورمه ای 

همه چیم آبیه حتی پردم

خیلی عالیه..

اینو بع این خاطر گفتم که، بعدا خدایی نکرده دلزده نشی که بخوای عوض کنی!

و گرنه خیلی هم خوبه..

💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪
هیچی نگو منو تایید کن😎😎

لایک 👍👍👍👍😄😄😄

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
خیلی عالیه.. اینو بع این خاطر گفتم که، بعدا خدایی نکرده دلزده نشی که بخوای عوض کنی! و گرنه خیلی هم ...

نه ببین اخه الان عکس خونمو میذارم ببین من دوسش دارم ولی از بس خانواده شوهر حرف زدن زده شدم

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد