2777
2789
عنوان

امروز چقدر خسته کننده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 20 پست
ب نظرم امروز خیلی کش دار بود ما با برادرم از عصر ساعت ۵ تا ۷ رفتیم گردش قشنگ انگار ۵ ساعت بود نشسته ...

مهم اینه که بهتون خوش گذشته

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

امیدوارم بتونی جبرانش کنب

متاسفانه نمیشه 

یه موقعیت خوبی بود ولی این هفته من 3 تا امتحان دانشگاه داشتم نرسیدم براش کامل وقت بزارم به برنامه های دانشگاهم رسیدم

ولی به قول مامانم در اینده هم انشالله چنین موقعیت هایی پیش میاد:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهم اینه که بهتون خوش گذشته

اره عزیز خداروشکر بد نبود 

ولی کی از دل کی خبر داره 

داداشم تهران کار میکنه چند شب پیش دوتا کارگر دعواشون شده اومده جدا کنه تا لیوان زدن صورتش کل بالای ابروش ۳۰ تا بخیه خورده پایین چشمش ۵ تا 

دلم کباب شد براش خیلی مظلومه خدا رحم کرده تو چشمش نخورده 

گفتم یکم حال و هواش عوض شه رفتیم بیرون  ولی دلم خون بود 

متاسفانه نمیشه یه موقعیت خوبی بود ولی این هفته من 3 تا امتحان دانشگاه داشتم نرسیدم براش کامل وقت بزا ...

اشکال نداره موفقیت های دیگه ایی هست که میتونه نتایج بهتری رو در پیش داشته باشه

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

اره عزیز خداروشکر بد نبود ولی کی از دل کی خبر داره داداشم تهران کار میکنه چند شب پیش دوتا کارگر دعوا ...

ای بابا خداروشکر الان سالمه

چرا شکایت نمیکنه؟

ای بابا خداروشکر الان سالمهچرا شکایت نمیکنه؟

شکایت کرده  پزشک قانونی هم رفته   فقط خدهروشکر ب چشمش نخورده

از ترسشون فرار کردن 

حالا فیلم دوربین ها را دراورده ببره عکسشون را بده کلانتری 

فقط من میدونم  و شوهرم  ب خانوادم و زن و بچه اش ک نگفتیم  والا پسرش اونا را تیکه تیکه میکرد خیلی اروم داداشم 

مامانم بفهمه سکته میکنه 

اینقد نفرینصون کردم از ته دلم  گفتم الهی ب عزا بشینن  الهی تیکه تیکه بشن  خدا لعنتشون کنع  دهداشم گوشتا تنش نصف شده اصلا