2777
2789
عنوان

رفیقم میگه میخوام ده تا بچه بیارم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 43 پست
منم یکی دارم هرماه هیچی ب اندازه پریودی خوشحالم نمیکنه😂

منم مثل شما ولی همسرم دوست داره یک بچه داشته باشیم 

از خودش 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی چطور قدیمیا اینقدر بچه میووردن؟ همسایه ما ۱۳ تا بچه داره ، پیره ا من سالم تره 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍a..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.....ایرانم🖤

من به ارزو و اهدافش چیکار دارماین ده تا بچه فردا پس فردا میشن رفیق بچه های منو جنابعالی به هرحال بای ...

حالا یچی گفته چرا جدی گرفتی این دوتا بیاره مادرش انقد بهش غر بزنه...بیشتر بخواد بیاره خانوادش حسابشو میرسن

نگران نباش عوض میشه😂

وای بچه خیلی خوبه 🥹

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

جدی چطور قدیمیا اینقدر بچه میووردن؟ همسایه ما ۱۳ تا بچه داره ، پیره ا من سالم تره

اون موقع قدیمیا جلوگیری که نبود

سقطم نبود

زنا هم خونه دار بودن

تازه کارای سنگین هم میکردن بدنشون قوی تر بود

🌧️🤍

خب چون هیچ تجربه فرزند اوری نداشته یه حرفی زده 

وقتی که ازدواج کرد و برای اولین بچه از اول اقدام تا اصطلاحا از آب و گل در اومدن بچه رو تجربه کرد اونوقت چه بسا که در این تصمیمش تجدید نظر بکنه 

در اینجا عکس العمل بهتر شما این بوده که باهاش در این نظریه همراهی کنی و با هم یه لبخندی بزنین 

مثلا شما بگی من میخوام بیست تا بیارم 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

اون موقع قدیمیا جلوگیری که نبودسقطم نبودزنا هم خونه دار بودنتازه کارای سنگین هم میکردن بدنشون قوی تر ...

دقیقا 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍a..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.....ایرانم🖤

من به ارزو و اهدافش چیکار دارماین ده تا بچه فردا پس فردا میشن رفیق بچه های منو جنابعالی به هرحال بای ...

منم با شما موافقم

احتمال اینکه ایشون توی شرایط بارداری و مادر شدن قرار بگیرن و همچنان طالب 10فرزند باشن خیییلی کمه

از طرفی ما از اینده و شرایط ایشون بی خبریم شاید واقعا این توانایی رو پیداکنند🤦🏻‍♀️😅 در هر حال امید و آرزو داشتن عیب نیست

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

آره تا قبل پنج سالگی خیلی خوبن

وای نه من عاشق اینم بچه هامو ببرم مدرسه🥲😂

با این تعداد بچه ای که میارم فک کنم باید یه ون بخرم جابه جاشون کنم

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

2790
2778
2791
2779
2792