منم یکی دارم هرماه هیچی ب اندازه پریودی خوشحالم نمیکنه😂
منم مثل شما ولی همسرم دوست داره یک بچه داشته باشیم
از خودش
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂
وقتی که ازدواج کرد و برای اولین بچه از اول اقدام تا اصطلاحا از آب و گل در اومدن بچه رو تجربه کرد اونوقت چه بسا که در این تصمیمش تجدید نظر بکنه
در اینجا عکس العمل بهتر شما این بوده که باهاش در این نظریه همراهی کنی و با هم یه لبخندی بزنین
مثلا شما بگی من میخوام بیست تا بیارم
دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود
با این تعداد بچه ای که میارم فک کنم باید یه ون بخرم جابه جاشون کنم
𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂