2777
2789
خدا به دلت آرامش بده قشنگم

آرامش داد خدارو شکر اونو ازم گرفت 

ده تا چیز تپل تر داد 

نمی دونی چیا بهم داد 💚💚❤️🩷

خداروشکر 💚 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم قدیما خیلی مهربون بودولی از اونجایی که من با نامردی کات کردمنمیدونم چه ری اکتی بدهمخصوصا این ...

اون دوست داشتنت داره باعث میشه دلتنگیت اوج بگیره

میدونم سخته دوست داشتن کسی که حتی نمیدونی کجاست چیکار میکنه زندس مردس‌

ولی اینو بدون اگه چیزی نشه یعنی لیاقتت خیلی بیشتر از اون چیزه

اگه با چیزی آروم میشی مثلا گریه کردن یا مثلا فیلم نگاه کردن هرچی

انجامش بده

گریه کردن بد نیست

من خودم به شخصه‌ روزی هزار بار گریه میکنم 

خیلی بهتر از اینه تا با آدمای حروم*زاده زندگیت به اشتراک بزاری

هیچ چیز به جز خانوادت خوبتو نمیخوان

تنها چیزی که الان برات خوبه اینه که درست تصمیم بگیری

اگه فکر میکنی با پیام دادن بهش آروم میشی انجامش بده

ولی اگه فکر میکنی بدتو میخواد یا بد‌ جوابتو میده و حالت بدتر میشه ولش کن

چون ببین بهش پیام بدی تازه اوج وابستگیت‌ ترشح میشه…

میتونی بفهمی چی میگم؟

اون دوست داشتنت داره باعث میشه دلتنگیت اوج بگیرهمیدونم سخته دوست داشتن کسی که حتی نمیدونی کجاست چیکا ...

آره گلم نمیدونم چی کار کنم اخه عجیبه بعد دوسال تازه یادم افتاده

._.

اولش خوب پیش رفت دفعه اول که این کارو کردم عالی بود اونم ابراز دلتنگی کرد ولی چند وقت بعدش خیانتش رو ...

اگه به یه نفر با ذوق و شوق پیام تبریک تولد دادیم و اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم ناراحت میشین فقط هم قصد تون تبریک باشه نه هدیه بردن چه جوابی میدین 🥲 🥲 

اگه بعدها واسش پیام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوند بی جواب ازش پرسیدم نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد ولی هیچ جوابی بهم نداد و بعدم فهمیدم تو ایتا مسدود کرده 🥲 🥲 🥲  شما جای من بودین ناراحت میشدین 🥲 🥲 🥲 

آخه مگه بده پيام تبریک تولد و به یاد هم بودن

ما هر دو خانم هستیم 🥲

اگه به یه نفر با ذوق و شوق پیام تبریک تولد دادیم و اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول ...

من باشم دورشم خط میکشم چون معلومه عزیزم دلش نمی خواد باهات صحبت کنه 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

اخه مگه من چی کارش کردم 😭 😭 😭

ببین گاهی آدما نظرشون عوض میشه خب کاملا طبیعی هست حتی وقتی تو کاری نکردی 

شاید تصمیم گرفته دیگه باهات صحبت نکنه به دلایلی که خودش داره پس لزومی نداره تو خودتو درگیر کنی و تلاش کنی بارها بهم ثابت شده همون جور که میان تو زندگیت همون جوری هم میتونن برن 

ببین گاهی آدما نظرشون عوض میشه خب کاملا طبیعی هست حتی وقتی تو کاری نکردی شاید تصمیم گرفته دیگه باهات ...

من فقط مناسبت‌ ها واسش پيام تبریک می دادم 

نمی دونستم کار بدیه 🥲🥲🥲

من فقط مناسبت‌ ها واسش پيام تبریک می دادم نمی دونستم کار بدیه 🥲🥲🥲

کار بدی نیستا اون تمایل نداره تو بهش پیام بدی 

من خیییلی دلم شکست خیلیی ناراحت شدم 🥲 🥲 🥲 کاش این جور نشده‌ بود 🥲 🥲 🥲

چی بگم والا ولی خب برات درس زندگی شد که هر کسی شایسته احترام نیست