2777
2789
من برای همینا استعفا دادم الان دلم میخواد کار کنم بچم همش میگه منو مهد نزاری سرکار بری

دوستان اگه تمایل به کار در خانه و آنلاین با گوشی دارین میتونین بهم پیام بدین

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

بله درکت میکنم ولی از طرفی هم حق دارن بچه نباید ازادی رو از مادرش سلب کنه ولیکن که هندل کردنش سخته

انگار در واقع یکی باید قربانی بشه 

نمیشه دوتاشو تو بهترین حالت داشت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه م ۱۸ ماهشه. از ۹ ماهگی نفهمیدم چطو بزرگ شد.

الهی 

خیلی کوچولو یه 

یه مدت مرخصی بگیر

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

درکت میکنم من این روزارو گذروندم من بچه هام چون مهد میرفتن رشدشدن از حالت نرمال داشت خارج میشد نمیرم ...

بچم دو روز پیش مادرم هست به روز شوهرم اما همونم از دستم ناراحته بغض میکنه منم مالی درگیرم

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
انگار در واقع یکی باید قربانی بشه نمیشه دوتاشو تو بهترین حالت داشت

بله چون مادرم شاغل بود ی مزیتی ام داشت خیلی مستقل بار اومدم یادم نمیاد تا اینجا که مدرسمو تموم کردم از مادرم خواسته باشم کیفمو مرتب کنه یا به درسام برسه همشو خودمانجام دادم الانم میتونم گلیممو از اب بکشم بیرون زیاد وابستگی ندارم تو انجام کارام. اشپزی ام که از سن کم بلد شدم 

با افراد انرژی منفی میل برخورد ندارم،ریپ نزنید. [یک عدد انسان خوش‌بین و محصل هستم.تاپیکای کتابی تگم کنید🧚🏻‍♀️📖]

کارتونو رها کردید پشیمون نیستید؟ همسرتون وضعش خوبه؟

نه اصلا پشیمون نیستم.خلی هم راضیم.من ساعت دو و نیم کارم تموم میشد و ۳ میرسیدم خونه .بعد به بچه برس به خونه برس ناهارفردا  و شام رو اماده کن.زندگی نمیکردم که.

الان فوقالعاده راصیم‌‌.کنار پسرم هستم میبرم مدرسه و میارمش به همه کارام میرسم.خریدامو میکنم.بله همسرم خداروشکر وضعش خوبه و اونم راضیه من خانه دار باشم.خودمم بیشتر خوشحالم اینجوری.

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

بچم دو روز پیش مادرم هست به روز شوهرم اما همونم از دستم ناراحته بغض میکنه منم مالی درگیرم

باز خداروشکر مهد نمیزاری 

اشکالی نداره بعدا از امکانات مالی استفاده میکنه و قدر دانتم میشه

من اگه کسی بچمو نگه میداشت استعفا نمیدادم 

نه از فردام مثل کله پزا از ۶ باید بریم

نه واسه ما اینجوری نیست اینقدر سخت نمیگرن تعطیلات تابستان از مرداد شروع میشه مثل معلمان نیست اما اونقدر هم مثل ادارها سخت نیست

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست