2777
2789
عنوان

ببینید با چشم قشنگم چکار کرد📸📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 2333 بازدید | 67 پست
عزیزمی .راست می گی ابروی اسی ماشالله خوبه و احتمالا چشماشون. ان شالله چشم اسی و همه زنان دنیا از گزن ...

ان شاالله

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

این مردا هم اسیر خشمشونن. می گفتی برو از جلوی چشمم نبینمت. خب عزیزم هیچ وقت از خودت برای هیچ کس زیاد ...

آخ دقیییییییییقا

امروز صبح اومده بغلم کرده بوسم کنه نذاشتم

میگه نباید میزدم

گفتم اینکه مادر من با پسرش چجوری رفتار میکنه به تو چه ربطی داره؟!

به   توووووووو چههههههه

گفت حقت بود کتک بخوری

ببین

معذرت خواهیشم دروغه

یعنی سر ۳۰ ثانیه از حرف خودش برگشت

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولی خداخواسته بود هنوز نمیدونستم اینجوریه توی بارداری اولم برای دفعه اول روم دست بلند کرد💔

دومی چی

طفلک بچه ها🥲

بزرگتری کسی نیست نصیحتش کنه 

اگر برای تو مقدر شده باشد، از هفت اسمان عبور میکند تا به تو برسد.

آخ دقیییییییییقاامروز صبح اومده بغلم کرده بوسم کنه نذاشتممیگه نباید میزدمگفتم اینکه مادر من با پسرش ...

شوهرت که لجباز و خود شیفته ولی شما چرا بازم هیزوم گذاشتی رو آتیش دعوا؟ 

اشتباه من و شما و امثال ما اینه که زیادی خودمونو سپر خانواده می کنیم اما پاش بیفته همونا می زنن تو روت که تقصیر تویه که شوهرت رامت نیست و.... سیاست نداری . دختر فلانی شوهرش تو مشتشه. همین طور دومادای مردم رو هم به رخت می کشن که خیلیییی خر خانواده زنن و تو بی عرضه ای که شوهرت سواری نمی ده به ما.

یعنی کلا در هر صورت  زن میشه مقصر  

شوهرت که لجباز و خود شیفته ولی شما چرا بازم هیزوم گذاشتی رو آتیش دعوا؟ اشتباه من و شما و امثال ما ای ...

اما ساده از کار شوهرت نگذر. بگو قانعم کن چرا زدی؟ یه خورده بترسونش. بگو می رم پزشکی قانونی با نوار عصب و عکس ضربه رو تشخیص و پرونده برات درست می کنن

دومی چیطفلک بچه ها🥲بزرگتری کسی نیست نصیحتش کنه

بخاطر بچه دوم دو سال نقش بازی می‌کرد 

جوری که باورم شد زندگیم درست شده

فکر میکردم دیگه روی خوش زندگی رو میبینم

منو برد استانبول کلی بریز و بپاش کرد

۳ دانگ خونه به نامم زد

۲ تا ماشین بنامم زد

منم گفتم دخترم تنها نباشه

اینم بگم خونه و ماشینا رو امسال از چنگم درآورد💔💔💔

اما ساده از کار شوهرت نگذر. بگو قانعم کن چرا زدی؟ یه خورده بترسونش. بگو می رم پزشکی قانونی با نوار ع ...

من که گفتم بخاطر بچه ها نمیتونم جدا بشم😔

الان اگه برم پزشکی قانونی و اونم بفهمه دیگه زندگیم بدتر نشه؟

الان چیزی به نامم نکرده فقط یه کاغذ الکی دستنویس نوشته

من که گفتم بخاطر بچه ها نمیتونم جدا بشم😔الان اگه برم پزشکی قانونی و اونم بفهمه دیگه زندگیم بدتر نشه ...

گفتم فقط بترسونش یه کم دست و پاشو جمع کنه . دفعه دیگه زرتی نزنه. می دونم گفتی نمی تونی جدا بشی.

چون نمی تونی جدا شی که نباید فرت فرت کتک بخوری