2777
2789
عنوان

کنکوری چهارصد و چهار بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2747 بازدید | 44 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان که تراز کنکور نیومده ولی تخمین رتبه که میزنم با اردیبهشت پارسال که خیلییی راحت بود و تیر حدودا ...

موفق باشی،

از من که گذشت😅 راحت شدم

بنظرم صدت رو روی نهایی بزار خانم دکتر

نهایی مهم تره

اگر در جایی انسان های کوچک سایه های بزرگ داشتند، یعنی خورشید انجا در حال غروب هست

موفق باشی،از من که گذشت😅 راحت شدمبنظرم صدت رو روی نهایی بزار خانم دکترنهایی مهم تره

راستش خودم حس میکنم خوب ندادم درصدام پایینه ولی میگن با همین درصدا چون کنکور سخت بوده میشه ولی خب استرس و اینا مانع شد وگرنه بالاتر میزدم شماهم نا امید نشو والا چیز خاصی نیست فقط باید روزی بالای ۱۲ ساعت مداوم درس بخونی همین ... بعضیا فکر میکنن هوش خاص یا کار خاصی باید کرد ...

راستش خودم حس میکنم خوب ندادم درصدام پایینه ولی میگن با همین درصدا چون کنکور سخت بوده میشه ولی خب اس ...

من نا امید نیستم،

خودم دانشجوش هستم😅

۱۲ ساعت! چه خبره

من از دهم روزی ۴ یا ۵ خوندم،

شهرم رو قبول شدم

اگر در جایی انسان های کوچک سایه های بزرگ داشتند، یعنی خورشید انجا در حال غروب هست

راستش خودم حس میکنم خوب ندادم درصدام پایینه ولی میگن با همین درصدا چون کنکور سخت بوده میشه ولی خب اس ...

تیر مونده،

کار رو در میاری مطمعنم،

میانگین ۴۰ با معدل ۱۹ به بالا قبولی

ببین کی گفتم

2790
2778
2791
2779
2792