بیژامه مدیر عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 4150 عنوان حس شیشم 😄 | مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 256 پست سوال دارین بگین برای سلامتی خودم و خانوادم و موفق شدنم یک صلوات بفرستین ممنون 😇✨ 1404/02/19 | 16:55 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
inilay عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 1373 با اکسم اشتی میکنم؟ پشیمونه؟ دوستم داره؟ خودمم حس ششمم سئوالی داشتی بپرس اره احتمالا دوس داره سمتت بیاد و ی شروع مجدد هم دارید با هم ب نظرم یکم دلتنگه ولی حق ب جانبم هس و اکثرا سعی داره خودشو قانع کنه ک مهم نی ولی هس میشه بگی پارتنرم چه حسی بم داره چرا با منه و چی میشع ! 😌🦋 (تیکر من تیکربارداری نیست ...)
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25325 آره از منو و یاسین چی خس میکنی(تورابطه نیستیم) میحیا بارداره؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
الهه_ی_انتقام عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 695 با اکسم اشتی میکنم؟ پشیمونه؟ دوستم داره؟ خودمم حس ششمم سئوالی داشتی بپرس من باردارم یانه بنظرت
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25325 اره احتمالا دوس داره سمتت بیاد و ی شروع مجدد هم دارید با هم ب نظرم یکم دلتنگه ولی حق ب جانبم هس و ا ... از منو یاسین چی حس میکنی(تو رابطه نیستیم) رنگ شلوارم و محیا بارداره؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
parmissssss عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 9344 اره احتمالا دوس داره سمتت بیاد و ی شروع مجدد هم دارید با هم ب نظرم یکم دلتنگه ولی حق ب جانبم هس و ا ... ایشون که باهاش دوستم بهم میرسیم ؟ دوستم داره ؟ چجور ادمیه؟ بچه ها اگه شد برام دعا کنید چیزی که میخوام بشه ، ممنونم🤍
parmissssss عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 9344 آره ایشون که باهاش دوستم بهم میرسیم ؟ دوستم داره ؟ چجور ادمیه؟ بچه ها اگه شد برام دعا کنید چیزی که میخوام بشه ، ممنونم🤍
فاطمه6374 عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 7656 اره احتمالا دوس داره سمتت بیاد و ی شروع مجدد هم دارید با هم ب نظرم یکم دلتنگه ولی حق ب جانبم هس و ا ... اونی که چند روز پیش دیدمش منو شناخت ؟؟چه فکری دربارم کرد؟
قرمزز عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 146 از منو یاسین چی حس میکنی(تو رابطه نیستیم) رنگ شلوارم و محیا بارداره؟ طوسی؟ دقیق نیست
dokhtarmehrban عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 19448 اره احتمالا دوس داره سمتت بیاد و ی شروع مجدد هم دارید با هم ب نظرم یکم دلتنگه ولی حق ب جانبم هس و ا ... ویژگی هام؟ چکاره میشم ؟ کی ازدواج میکنم
دشمن_مادرشوهر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 3615 اره احتمالا دوس داره سمتت بیاد و ی شروع مجدد هم دارید با هم ب نظرم یکم دلتنگه ولی حق ب جانبم هس و ا ... من کی باردار میشم؟
الهه_ی_انتقام عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 695 منم اقدامم ۶روز دیگ موعدمهتو کی موعدته؟ ۳۱ام سری قبل پری شدم لگه بینی بود البته ۲۵ام اومدم قرص خوردم پری نشم که نشدم تا قبل بیست وپنجم رابطه نداشتم