بخدا پارچه ای که انتخاب کردم توش نقطه های سبز داش دیروز اوردیم طوسیه مگه میشه پارچه باز شه رنگش فرق کنه با اون که نشون میدن چقد تفاوت اخه بعد مبلای من ساده بود گرفته دوخت برجسته داده خواهرشوهرمم ازونجا مبل سفارش داد عین مبل اونا کرده مبلمو حالا اون فک کنه من رفتم عینش خریدم البته خواهرشوهرم ازین اخلاقا نداره ولی باز زشته هر وقت حرف شوهرمو گوش کردم پشیمون شدم همش میخواد با کمترین پول کار انجام بده من دوسداشتم مبل ال بخرم اصلنم گرون نبود این نزدیک ۱۸دراومد مبل ال ۳۰بود چکی هم میداد
من هیچوقت نمیتونم از مشکلاتی که درونم حس میکنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش میکنه. من از درونم از جایی که نه درک میشه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا میجنگم و از بیرون لبخند میزنم و مثل یه آدم نرمال رفتار میکنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.
من هیچوقت نمیتونم از مشکلاتی که درونم حس میکنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش میکنه. من از درونم از جایی که نه درک میشه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا میجنگم و از بیرون لبخند میزنم و مثل یه آدم نرمال رفتار میکنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.