2821
2789
عنوان

شرکت نفیس

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا من پرسیدم که تو بازار هم هست یا نه گفتن که نه چون ما تولید کننده هستیم گفتیم که با سود خیلی ک ...

یه عده شیاد و دروغگو و حروم خور

با محصولات آشغال 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
عزیزم بعد محصولاشون چی واقعا تاثیر داره یا الکیه مثلا ضدافتاب لدورا؟

والا اگه فایده داشت زن داییم ک تو همین شرکت لدورا بود خودش پوست اینقدر داغون نبود بیچاره

ی ضدافتاب برای دخترش برداشت استفاده میکردن اتفاقا پوست دخترش سیاه .....

با اینکه سبزه نیستن

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

شرکت نفیس یه شرکت هرمیه که با استفاده از روانشناسی سعی می کنه زیر مجموعه بیاره و سود خیلی ناچیزی به شما میده مثلا سود یه کرم پنج هزار تومنه شما روزی صدتا کرم باید بفروشی که بشه پانصد ماهیانه بشه پانزده میلیون که یه چیز نشدنیه ضمن اینکه محصولاتش کیفیتی ندارن و قیمت عمده به شما نمی دن 

شما تگه برای خودت کار کنی و از شرکت ها محصولات را بیاری خیلی به صرفه تر هست براتون

آشناها عضو میشن و شما توی رودربایستی قبول می کنید و عضو میشید برای اینکار باید خیلی آشنا داشته باشی و همه ازت بخرن ولی نمی خرن 

نماینده هاشون مثل شرکت های هرمی می گن اگه عضو بیارید اینقدر پول تو جیبتون میره اینقدر فلان میشه سر سال ماشین میخری همش با استفاده از طمع آدم ها شما را فریب میدن در نهایت شما نمی تونید فروش زیادی داشته باشید که سود زیادی داشته باشید 

والا اگه فایده داشت زن داییم ک تو همین شرکت لدورا بود خودش پوست اینقدر داغون نبود بیچارهی ضدافتاب بر ...

ای باباپس یعنی کشک؟اقا من ی ماسک مو گرفتم و ضدافتاب لدورا ازشون ماسکه تموم شد ولی ضد افتابه هنوز هست از بس بچه های اینجا گفتن دست و دلم نمیره بزنمش یعنی واقعا بده؟حیف بخدا رو هم یه تومن دراومد تازه گفت تو تخفیف خریدی

ای باباپس یعنی کشک؟اقا من ی ماسک مو گرفتم و ضدافتاب لدورا ازشون ماسکه تموم شد ولی ضد افتابه هنوز هست ...

خب بزن ب دستات ،اگه رنگی نیست بزن ب پوستت اگه رنگین نزن ب صورتت چون کلا ضدافتاب رنگی لک میاره

در کل میگم چیزی ک خریدار داره اینقدر نیاز ب تبلیغات نداره

بی رنگه و نوشته فاقد چربی ولی وقتی میزنم انقد روغنی میشه صورتم ک نگو

تو خونه بزن ب صورتت بهرحال تو خونه هم نیاز هست ضدافتاب بزنیم

وقتی میخوای بری بیرون بشور ی ضدافتاب دیگه بزن