2777
2789
عنوان

چند همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 19 پست

بحث منطقی برای رواج هرزگی.ببند تایپیک احمقانتو .خجالت داره واقعا. من موافق چند همسری مردها نیستم اما از رواج هرزگی بیشتر بدم میاد

من تورچَم قیدمَتّی تاریخیم وار.ستارخان.باقرخان.بابَچیم وار...

من شوهرم اینحرفا میزد و چندتا چندتا صیغه میکردمن پرسیدم ک چرا زن نمیتونهگفتن بخاطر اینکه بعدا اگر با ...

وا ازمایش دی ان ای برای چیه پس

بعد جدای اون قیافه ی بچه داد میزنه برای کیه دیگه

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تا بوده در گذشته و شخصیتهای معروف مذهبی و ادبی تاریخی

مردها تک همسر بودن و هیچ وقت چند همسری عادی نمیشه 

مرد هم دنبال این چیزا باشن هرزه س 

دیگه چه برسه به زن

آرزومه که بغلم کنی خودت....
والا با چند تا مرد بودن حال به هم زدنه زن مگه چقد توان جنسی داره مردها که فقط دنبال رابطه

اینم درسته ولی اگه توان جنسی رو بگیم که من زیاد واردش نشدم

مردا توانایی جنسیشون خیلی پایینه 

امار ها نشون میدن توی همین ایران خودمون ۷۵ درصد زنهای شوهر دار تاحالا ارگاسم رو تجربه نکردن...

بماند که از سن ۳۵ به بعد توانایی جنسی مرد به‌طرز وحستناکی کاهش پیدا میکنه

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

دوستان تاپیکو قفل میکنم چون خوبه نوشتم که این فقط یک مسئله است توی ذهنم و با استدلال میخوام که رد کنین ولی بعضی دوستان لطف کردن گفتن ترویج هرزگی😑 خیلی از دوستان هم نظرات خوبی دادن ممنون ازتون کاملا موافقم با اینکه استدلال های زیادی اوردم ولی درواقعیت یک انسان نمیتونه همزمان با چندنفر باشه هرچقدر هم چند بعدی باشه. بعضی چیزا به حرف اسونه در عمل امکانش نیست

دیگه این بحثا رو اینجا مطرح نمیکنم چون دعوا میشه