2777
2789
عنوان

میخوام به خواستگارم بگم نه 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 23 پست
من کلا شکاکم بخوام رو شک بگم نه باید تا آخر عمر مجرد باشم

خوب دیگه بمون پس  یا هر وقت شکت برطرف شد

مگه همه ازدواج کردند ؟ خودت اینجوری دوست داری زندگی کنی 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب دیگه بمون پس یا هر وقت شکت برطرف شدمگه همه ازدواج کردند ؟ خودت اینجوری دوست داری زندگی کنی

😅عزیزم من فقط به دوست داشتنش شک کردم اونم به دلیلی که گفتم همین

کمکش اینکه ردش میکنم دوست ندارم با یه آدمی ازدواج کنم که عشق یکی دیگه تو دلش باشه

خب تو که میگی الان تو رو دوست داره. مهم نیست اصلا. خیلیا ممکنه به هر دلیلی نتونن با فرد موردعلاقه‌شون ازدواج کنن و بعد از یکی دیگه خوششون بیاد و اونو بخوان. ‌زندگی در جریانه.

ضمن اینکه ظاهراً این فکر فقط تو ذهن شماست براساس اینکه سه نفر نخواسته یا فرصت نداشته بره سراغ روابط با جنس مخالف دارید می‌گید حتما یه نفر بوده!

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

در مورد پسرا یکم عجیب تره کلا

اصلا بنده خدا سنی نداره. وقتی تو این سن و سال موقعیت ازدواج پیدا کرده لابد قبلش تمرکزش رو درس و کار بوده که اصلا تو بحر این چیزا نبوده.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

😅عزیزم من فقط به دوست داشتنش شک کردم اونم به دلیلی که گفتم همین

خوب منم دارم میگم زندگی شکاک به درد نمیخوره اول مشکلتو حل کن بعد حالا

اخه من دیدم زنه شکاکه در گاهی مواقع بد دل هم میشه  باعث دلسردی مرد میشه 

حرف و کار خودت درسته که میخوای رد کنی 

بعد که مشکلت حل شد ایشالا....

منم مثل تو بودم وقتی ر ل داشتم اذیت میشدم و طرف هم اذیت میشد  الان یه مدتی میخوام تنهاباشم بعد که بر طرف شد.. 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم